lauantai 21. huhtikuuta 2012

Lista

kuva: bluntcard.com

Ne Hullut Päivät. Joka vuosi totean, että minä ne saippuat käyn hakemassa ja kaikki muu on ihan skeidaa. Koko ideahan perustuu siihen, että on muutama selkeä halpistuote ja sitten suurin osa on ihan samanhintaisia kun yleensäkin tai jos on halvempia, niin ei kyllä paljon, sanoo markkinointihenkilö. Kaikki vaan sekoo siitä keltaisesta kuvastosta, vaan en minä.

Tein ultimate teon käymällä torstaina puolivuotiaan ja nelivuotiaan kanssa Stockalla. Minun tytöt ovat syntyneet shoppaamaan (Stocka - eniten käyntejä heti oman kodin jälkeen), mitään kauhutarinaa ei siitä reissusta saanut, joten ei se niin ultimate ollutkaan. Kaikki vaan kauhistelee, jos sinne menee lasten kanssa. Toisia saattaa ne rattaat ärsyttää, vaan ei minua. Nyt meillä ainoastaan pelätään haamuja eikä vessaankaan voi mennä yksin. Oh well.. Itse suuntasin, kunnon perheenäidin tapaan Maison Bellet ja Methodit hakemaan Argoshallista. Saippuat olivat Sold Out. Pitihän se arvata. Appelsiinina oli tarjolla, mut mulle ei se tuoksu kelvannut. Nelivuotias keräsi koriin lakulaatikon, pussin raffeleita, Äiti puolestaan purkin oliiveja, suklaapistaasikeksejä, Kouvolan lakuja ja pari pastakastiketta siis niiden pesuaineiden lisäksi. Ihan tosi järkeviä hankintoja noin niinku Hulluilta Päiviltä. Niin ja haamumunkit, pitihän niitä boksi ostaa ja saada öklöähky kaupan päälle.

Anopit olivat siis huudeilla ja ovat edelleen aamuun saakka, mutta viisaina majailevat hotellissa. Tätä ruoditaan myöhemmin enemmän. Johtuen heidän viikonloppuvisiitistään, Stockalla hulinointi jäi nyt sunnuntaille. Paras päivä, sanoo markkinointihenkilö. Katselin vähän kuvastoa ja on kyllä melkein pakko tsekata huomenna muutama tuote, vaikkakin täytyy vähän palautetta antaa Stockan markkinointiosastolle siitä, että eivätkö he tiedä, että spending money lapsilisät tulevat vasta 25. päivä??? Big mistake oli kyllä tää ajankohta näille hullutuksille, mut ens vuonna sitten tietävät paremmin. La lista olkaapa hyvät:

* KitchenAid (en osta, koska kyseessä Classic eikä Artisan, mutta saatan hipelöidä - vähän).
* Moschinon silkkihuivi (ihan vaan vähän värejä).
* Liu-Jon jerseyhuivi (ihan vaan vähän värejä).
* Tigerin trenssi (minkä värinen tuo oikein on tuossa kuvastossa? eli ihan vaan värejä).
* Filippa K:n farkut (saattas olla kivat).
* L'Orealin hopeashampoo (tän tarviin, koska tää on ihan mun lookalike).
* Woodnotesin matto 160x230cm (tää on IHANA ja oikeesti edullinen, koska maksaa nyt 569e ja oikeesti on jotain yli 900e!!!).
* Dysonin imuri (vois tulla meille, mutta se ei ehkä haluu tulla vielä huomenna).
* Kartellin lamppu (juu, on kiva, mutta meillä Ikean kopio, joten mennään sillä vielä).
* Samujin mekko (paitsi vaakaraidat, mitäs ne tekikään? Ei vissiin hoikentaneet).
* Steltonin termari (tämän minä tarvitsen!).

Lapsille ei ollukkaan mitään löytöjä, vaikka kuinka kahtelin. Olipa kummallista. Se on kun on markkinointihenkilön kehittynyt silmä. Vain muutama artikkeli huomenna tsekattavana. Niin sitä pittää, sanos nelivuotias.

3 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Mulla ei ole asiaa huomenna Stockalle, olen häröillyt siellä jo kahtena päivänä tuntitolkulla.

LauraQ kirjoitti...

Peesi. Mä tein kans täsmäiskun, hain meikinpoistoaineet ja argosista ruokaherkkuja. Sit vielä säntäsin lastenosastolle ja nappasin pojalle halvat levikset. Koko keikkaan meni alle 30 min, yhdelläkään kassalla ei ollut jonoa.
Kirjoitin aiheesta vuosi sitten blogissani. Ihmiset tekevät itse sen hulluuden... ärsyttävää kohkaamista.

Ripu kirjoitti...

Jarna ja LauraQ: Keikka tehty ja Stelttoni hautoo tuolla ekaa pannullista kahvia! Mä olen siihen ihan ihastunut! Love, love, love!

Sitten muut ostokset olivatkin semmosta höttöä, etten viitsi kauheesti mainostaa (Methodin käsisaippua sattui vahingossa käteen, riisisuklaata Miehelle(!), MenkatjaKakat -lehti (ja ihan turhaan varmaan, milloin sen sitten selais?), huivi anopille (!!!), hiuslakkaa. Semmosta. Tais tulla sittenkin lueteltua kaikki hötöt. Lapsille ei mitään. Bad motha.

Ps. Mulla oli parkkimittarit ulkona (Mies&tytöt) ja aikaa annettiin reilulla kädellä puoli tuntia. Ja kuvitelkaa tuota aikaa kulutin myös etsiessäni anopille sitä huivia! Tästä hösäämisestä voin syyttää vain itseäni, miksi otin nuo vartijat edes matkaani? En siis olis ottanut, mut oltiin just jätetty anopit asemalle, joten siksi liimautuivat mukaani.

Kiireessä en ehtinyt sovittaa Tigerin farkkuja, oli niin pillit etten voinut noin vaan ostaa. Se trenssi oli tummanvihreä ja mulla on se aktivistitakki, joten no no. Mattoa en käynyt katsomassa, koska itku olisi tullut. KitchenAidille (Artisanille, en Classicille) kuiskasin, että kyllä me vielä pian hengataan yhdessä.

Sitten olikin aika täynnä.