sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Virvon varvon viikonloppu!Sunnuntai oli vasta alullaan. Uni vei tän äidin lauantai-illasta jo varhain (God, I'm old), joten sunnuntai-aamu valkesi täällä varhain (God, I'm sooo old).

Piipahdin Hippulassa eilen hakemassa myymättömät kamat, ja nyt vinkkaan todellaki, todellaki suuntaamaan kauempaakin Joukolantielle, sillä tavaraa löytyy. Itse nappasin käyttämättömät juhlakengät kuusivuotiaalle, Viikkarin vk.gore-texit jäivät, kun olivat ehkä numeroa liian pienet pienemmän jalkaan, mutta löytöjä tekee taatusti, kun paikalle pääsee. Minnalla on myynnissä myös Coston cooleja lasten lätsiä hipsterilapsille - ja Beibamboon ihanuuksia vauveleille. Hippula laittaa kirpparimenot tauolle vappuna, joten vielä ehdit. Vapun jälkeen sitten kannattaa kyselllä Hippulan tiloja synttärimenoihin! Pääkaupunkiseutulaisilla on usein melko hintsutsi tilaa kutsua koko päiväkotiryhmä - tai vähimpikin määrä juhlakansaa - bilettämään - ja itse olen jo parina vuonna pitänyt esikoisen juhlat toisaalla, nyt mahdollisuus on hyödyntää Hippulan tiloja. Kannattaa seurata Hippulan FB-sivuja tämänkin tiimoilta.

Melkein jäi käymättä Hullut Päivät, mutta ei kuitenkaan. Hippulan jälkeen nappasin tytöt mukaan ja lähdettiin retkelle - Stockalle. Ihan hulluutta, mutta nuorempi jaksoi aiiika monta kertaa kysyä, mikä se on se hulluttelijahaamu. Käytiin ne perinteiset haamulörttöset hakemassa ja vähän muutakin. Vielä ehtii vajaan tunnin tilinsä tyhjentää. Täältä pääset niihin hommiin, se on melkoisen helppoa, trust me.

Kun nuo pienet Kyöpelivuorelaiset vihdoin heräsivät, lähdettin soittamaan parit ovikellot ennen Gymiä - ja iltapäivän Lapsimessuja. Meidät saattoi bongata Lumoanin huikeelta osastolta. Siitä tulossa oma tarinansa.

Virvon, varvon
 tuoreeks terveeks
tulevaks vuodeks
sulle vitsa
 mulle palkka!

Ei kommentteja: