Lumoan lumoaa // esittelyssä ihanat Varpu, Taimi, Selja ja muut

 

Terveisiä Lapsimessuilta ja Lumoanin osastolta!

Lumoan esitteli odotetun lastenmallistonsa, sekä muutamia kevätuutuuksia naisille. Päälläni oleva kaunis luonnonvalkoinen Selja on paita, jonka yhtenä yksityiskohtana on aukaistut saumat helmassa (kuvassa) ja hihansuissa. Ihastuin tähän ihan täysillä, sillä paita menee siistinä versiona suorien housujen/hameen kanssa sekä rentona versiona farkkujen kanssa. Rakkautta, rakkautta vaan. 

Materiaali näissä kaikissa on superpehmeä, ja niin ihana päällä 95% luomupuuvilla (5 % elastaania). Tekisi mieli silitellä itseään koko ajan, mutta en kehtaa - ihan koko aikaa.
Kuusivuotias nappasi messuilla kyselemättä Taimin päällensä ja totesi pariin kertaan, ikään kuin varmistukseksi, ettei aio riisua mekkoaan laisinkaan. Äiti ihastui myös mintunvihreä/harmaaseen Varpu-mekkoon, ja se sai hyväksyntää osakseen myös lapselta, tämä yhdessä mintunväristen Conversejen kanssa oli magee - mutta valinta kohdistui tällä kertaa marjapuuronväriseen ihanuuteen, kun ei molempia äiti suostunut ottamaan. Ja niinkun minä olin lähtökohtaisesti päättänyt, ettei yhtään mekkoa kotiin tältä reissulta tuoda.. Mikä vitsi, miten olisin voinut jättää tuomatta, kysyn vain. Nyt jo jätin hautumaan ostospäätöstä (lue: palkkapäivää) varten paidat, joita on lyhyt- ja pitkähihaisina isommille lapsille sekä bodeina vauvakansalaisille.


Lumoan lastenpaitoja lyhyt- ja pitkähihaisina sekä bodeina

Kuopukselle ostin sitten harmaat baggyt, nekin samalla tavalla niin ihanan pehmeät! Ekat maistiaiset saittekin näistä housuista jo viime viikolla. Kuvan housut ovat täällä sovituskuvassa myös mintun värisenä. Käännettävä vyötäröresori ja nilkansuut lisäävät käyttöikää. Meillä koko 98/104 cm, joka vastaa isompaa kokoa.


Baggy-housut

Muut naisten mekot, tunikat ja huivit vaativat vielä ihan oman hypistelynsä, joten niistä lisää sitten joskus. Näissä riittää huokailua ihan riittämiin. 

Kävitkö messuilla? Teitkö löytöjä?

Suosikit