Kamat kiertoon


Joukolantie 3, Helsinki - Tuonne!

Terve!

Ei tuu mitään. Tänään satoi lunta. Ei tyhjene eteinen ihan heti. Sen sijaan tyhjentyy komerot ja vintti. Kävin tekemässä inventaariota vintillä ja vien ensi viikoksi vanhalle tutulle kirpparille Hippulaan Helsingin Käpylään taas järkyt määrät vaatteita. Annan myös tarkat koordinaatit, kunhan meet ja teet hyvät diilit. Mukana vk-pukuja, kurikset, kumpparit, kenkiä, luultavimminkin myös toppaa ja kenties jotain kesää. Kaikki vuodenajat edustettuna hyllyssä 02 - niin ja se myymätön Sangenic vaipparoskis - tuu hakemaan sekin!

Vinkkasin Hippulasta myös päiväkodin vanhempainyhdistykseen, sillä nyt on aktiivisten aikuisten syytä keksiä muitakin varainkeruukeinoja, kuin jokavuotiset myyjäiset, johon kontribuoin kerta toisensa jälkeen enemmän tai vähemmän epätasalaatuisella tuotoksella. Milloin myynnissä on liiskautuneet banaanimuffinssit, milloin mummomaiset kahvikakut. Ne muuten saattaa olla tänäkin vuonna huikeen trendikkäitä tai sovitaan ainakin näin, sillä ne meni viime vuonna kaupaksi. Tikkasin rastin "makeisiin leivonnaisiin", kun piti päättää, mitä meidän perhe tuo myyntipöytään. Tuohon voisi kirjata paremminkin, mitä meidän perhe ostaa takaisin myyntipöydästä. Hah. Huomattavasti parempi idea on se, että Hippula tarjoaa päiväkodeille ilmaisen viikkovuokran vanhempainyhdistystoimintaan, mutta tässä kannattaa toimia vikkelästi, sillä vain 1-2 päiväkotia kerrallaan saa olla Hippulan hyväntekemisen kohteena. Hippulan omilla sivuilla lisää tietoa tästä.

Tulostin tänään lukuisat määrät etikettejä myytäviin artikkeleihin. En vaan tiedä mistä löytyy se energia kirjata niihin tuotteen nimi ja hinta. Melkoisesti houkuttelisi roudata kamat tuohon alaovelle (tämä hifistelykirppis hakee sopimuksesta kamat ja hinnoitteleekin ne puolestasi). Tuohon voisi helposti tottua, mutta se vaatii ilmoituksen viikkoa ennen, joten se kyyti meni. Ensi kerralla sitten.

Joko siellä on kaappeja raivattu kevättä ja kesää varten

kuva


  
 

Suosikit