Lumoan esittelee lastenvaatemallistonsa Lapsimessuilla!

Lumoan - lastenmalliston maistiaiset // kuva: Lumoan


Ilolla kerron teille aivan mahtavan uutisen!

Ihana Lumoan esittelee luomupuuvillaisen lastenvaatemalliston viikonlopun Lapsimessuilla!

Tytöt saavat ensimmäistä kertaa omat mekkomallinsa, Taimin sekä Varpun. Lumoanin sekä kahden pojan äiti Suvi ei kuitenkaan halunnut rajata vaatteita pelkästään tytöille, vaan tuotevalikoimaan tulee myös unisex -mallisto pienille lapsille.

Ajatuksena oli siirtää ajaton Lumoan tyyli myös lastenvaatteisiin. Tuotteitamme voidaan kuvata sekä sanalla tyylikäs että rento. Näissä lastenvaatteissa voi ryömiä kovaa ja seisoa vaikka päällänsä, mutta samalla ne toimivat hyvin myös juhlavampina vaatteina.

Tyttöjen mekkoja löytyy koossa 62-152cm ja unisex -mallisto koossa 62-116cm. Väreissä löytyy minttu, harmaa, valkoinen ja roosa.

Lasten työ on leikki ja näin ollen olemme halunneet tehdä käyttövaatteita, jotka tuntuvat mukavilta päällä. Valikoimme materiaaliksi GOTS -sertifioidun luomupuuvillan ja lisäsimme mukaan 5% elastaania joustavuuden saavuttamiseksi. GOTS on laaja tekstiilien ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti, joka kattaa koko tuotantoprosessin luonnonmukaisesti viljellystä raaka-aineesta koko tuotantoketjun läpi lopulliseen tuotteeseen asti. Huomioon otetaan myös ihmisten ja eläinten hyvinvointi.

Lumoan vaatteiden valmistuksesta vastaa suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet tekstiilialalla. Vaatteet valmistetaan heidän omissa toimitiloissaan Portugalissa.

Hyvä Suvi, Hyvä Lumoan! Onnittelut uudelle mallistolle!

Maistiaisia näistä uusista ihanuuksista näet varmastikin ihan ekojen joukossa tässä blogissa. Olen niin ylpeä. Lapsimessuilla pääset ostamaan näitä ihanuuksia itsellesi. Pian myös verkkokaupasta, jos et messuille nyt pääse.

P.S. Pakko mainita, että myös naisille on aivan upeita uusia mekkoja ja kevään uutukaisia odottamassa kantajaansa! En malta odottaa!

Suosikit