perjantai 3. lokakuuta 2014

Talvikenkäpohdintoja

Reima

Talvi on jo ihan kohta, tamineita vielä puuttuu. Piti ihan kerätä muutama talvikengät yhteen, kun en osaa päättää, mitkä ne hyvät olisivat tänä talvena. Kohderyhmässä on sekä kuopus 3v ja esikoinen 6v, joka ei tosiaan kelpuuta ihan mitä tahansa monoja. Kenkien tulee olla stailit. No mitäpä muutakaan. 

Reimoja ei ole ollut talvikäytössä. Kuvan kengät saattaisivat olla tarpeeksi stailit tullaakseen hyväksytyiksi, vaan pitävätkö vettä ja ovatko lämpimät. Tärkeät kriteerit!

Sorel Yoot pac Nylon

Sorelit ovat olleet meillä parina talvena esikoisella ja ovat suuressa harkinnassa nyt kuopukselle. Stockalla on lokakuun kantisalessa yllä olevat, löytyy myös eri väreissä. Kuvalinkistä pääset kohteeseen. Eskarilainen itse totesi, ettei halua Soreleita. Olen jättänyt tämän asian vielä hautumaan, koska Sorelit ovat olleet ihan ykköskengät Etelä-Suomen  kuraloskassa. Kenkiä ei kuitenkaan osteta, jos niiden kanssa saa tapella.


Crocs Gust Boot

Miten Gust Boot? Onko kokemusta - pitääkö vettä, onko lämmin? Ei voi tietää. Soreleihin verrattuna ovat kevyet, sen osaan arvata. Eskarilainen ei ole vielä näitä arvioinut. Saattaa olla, että musta ei ole se oikea väri tai sitten on. Mysteeriset ovat kuusivuotiaan aivoitukset.


Hullareiden Viking goret

No sitten on varmat Viikkarit. Meillä olleet luottokenkinä kaikina talvina. Hulluilla päivillä kuvan Goret, mutta mietityttää mitkä karvavuoret noissa kengissä on, kun aiemmin ei ole ollut.

Sitten enää tarvitsee päättää. 

*) Linkit mainoslinkkejä

4 kommenttia:

*Laura* kirjoitti...

Noi hullarigoret on meillä hankintalistalla, jos vaan verkkokauppa on yhteistyökykyinen ja minun klikkaussormi riittävän rivakka... Luottoperusmonot arkiulkoiluun. :)

Riikka kirjoitti...

Laura, klikkaussormipa hyvinkin oltava vetreänä. Minä vähän vielä mietin. Sokkarillakin olisi tänään ollut 3+1 päivillä Viikkarit alessa, mutta vielä vaan jahkailen. Siis jahkailen niin kauan, että ostan ne hintaan 79e, eikä kokojakaan ole. Sano mun sanoneen...

Kati (Ei ihan vielä) kirjoitti...

Meillä oli viime talvena käytössä nuo ylimmän kuvan Reimat ja pitivät kyllä pintansa ja säästyivät käyttökelpoisena myös tulevaan talveen (ostin kesken kauden). Tosin meillä on loska- ja vesikeleillä käytössä ihan talvisaappaat, että sitä vedenpitoa ei varsinaisesti lätäköissä testailtu ollenkaan. Arvioisin silti Vikingit astetta kestävimmiksi kengiksi ja jälleenmyyntiarvo varmasti säilyy paremmin.

Mulla on itselläni kaapissa juurikin nuo mustat Crocsin saappaat, mutta en ole käyttänyt niitä kertaakaan. Allcast deluxe duck bootsit vaan tuntuvat jaloissa niin paljon paremmilta :D

Riikka kirjoitti...

Kati, kiitos. Meillä on niin märkää täällä koko talven, että täytyy olla vedenpitävä. Mieluiten myös tosi lämmin. Viikkarit ovat olleet hyvät, mutta nyt alkaa neiti eskarilainen protestoimaan.

Hei onko ne Allcastit jotkut hienommat Crocsin bootsit? Täytyypä jostain kaivella. Meillä ei ole Crocsia ollut talvikäytössä laisinkaan.