Merinovillaa ja alpakkaa vastaisku kylmärintamalle


Siperiasta tulee kylmä rintama. Antaapi tulla. Kaivoin viime joulun alla Latviasta tilatut Paade Mode-merkin villapöksyt valmiiksi. Näitä käsinvalmistettuja, ihania lämmittimiä on pakko kehua. Nämä ovat aivan ihanat, vielä ihanammat kuin muistin. 

Viikonloppuna eskarilainen ei halunnut jalkaansa ulkohousuja, vaan vetäisi leggareiden päälle nämä harmaat villikset ja oli onnellinen. Minäkin olisin ollut. Kolmevuotiaalle menee hyvin vielä vihreät, löysemmät villahousut. Menee, jos menee. Tiedät, mitä tarkoitan.   
Kesäkuumalla iskin silmäni ehdottomasti-saatavaan alpakkavillapaitaan Busstopin alessa. Neule on niin pehmeä, että sen on oltava ihan aivan ihana myös päällä. Vielä kolmevuotias ei ole ollut sitä mieltä, että neuletta olisi ihana vaikka vaan sovittaa. Kohta tulee ne luvatut Siperian pakkaset ja alpakkapaita pitää meidän ihanuuden lämpimänä. Pitää, jos pitää.Maksoin tilaukset normaalisti verkkopankissa eikä niihin tullut ylimääräisiä kuluja. Mikäli teet löytöjä Paade Moden verkkokaupasta, ota yhteyttä sinne etukäteen, niin saat tilinumeron ja tarkemmat tiedot, kuinka maksaa tilaus. Minulle pehmeä paketti tuli alle viikossa. ♥

Joko villavehkeet on kaivettu kaapeista?


Suosikit