perjantai 17. lokakuuta 2014

Sarjakuvasankarit pesulla ja I love me viikonloppuna(kin) :)


Syyslomaviikko alkaa olla paremman puolella ja ottaen huomioon, ettei allekirjoittanut ole kylläkään lomaillut, vaan astunut arkisin ovesta ulos vielä, kun muu maailma nukkuu. Pimeää on. Viikonloppu on onneksi jo ovella ja haaveilen karkaavani tänään töistä vähän aiemmin.

Viikonlopun saunakaveriksi vinkkaan Mádaralta saatuja ekosertifioituja lasten herkän ihon pesukavereita. Oat & Camille pesuaine rauhoittaa herkkää ihoa kamomillan ja puhdistavan kauran ansiosta. Tällä pesin myös omat meikit eilen saunareissulla, kun oma putsari jäi lavuaarin reunalle.

Miedossa shampoossa on lehmuksenkukkia ja se sopii myös ihan mineille mahdollisen karstan poistoon päänahasta. Kuopusta naurattaa tuotteissa seikkaileva sankari, joka vaahdottaa päätänsä. Sen on Mádaran lastentuotteisiin taiteillut latvialainen sarjakuvapiirtäjä. Sitä on hauska imitoida ja tehdä vaahdosta myös joulupukin parta. Jokaikinen pesukerta. Myös äidille. On tosi hauskaa hei.

Atooppista, kutiavaa ihoa nämä pesutuotteet eivät ärsytä, eivät tuoksu voimakkaasti, joten sopivat mielestäni hyvin lapsille. Ihanat puolalaista alkuperää olevat rusettipinnit löydät Hippulasta.


Mádaran tuotteiden raaka-aineet ovat yhdistelmä Baltian niityiltä ja metsistä kerättyjä kukkia ja yrttejä. ♥

Viikonloppuna kannattaa suunnata Messukeskukseen I love me -messuille. Lumoan esittelee superkauniin syys- ja talvimallistonsa (FB-sivuilla jo joitakin ihanuuksia esillä)  ja luonnonkosmetiikka vaikuttaa olevan hyvin edustettuna. Kannattaa käydä huomenna klo 15 kuuntemassa Noora Shinglerin ja Maria Lönnqvistin Ihon sisäinen ja ulkoinen kauneus -luento.

Messuilla näyttää olevan myös Karvanpoiston SM-kilpailut. Oli pakko linkata, kun ette olisi uskoneet. Apua! Voi olla, että se ei ole ihan must-kohde. Tirsk!

Levollista viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Karvanpoisto?? Kaikkea ne keksiikin :) Kivvaa viikonloppu sinne!

Riikka kirjoitti...

Hei, älä muuta sano! Mielikuvissa epilaattorit soivat kuin moottorisahat konsanaan. ;)

Kiitos toivotuksista, sinne kans kivaa viikonloppua!

Nimetön kirjoitti...

Oispa kiva päästä kuulemaan tuo luento ja muutenkin messuilemaan!

Ja pitääpä testata tuota partakikkaa huutavien lasten hiuksia pestessä, josko se auttas ;).

Mukavaa viikonloppua, meillä vasta alkoi syysloma ja mä niin nautin ja rentoudun!

Riikka kirjoitti...

Juuli, minäkään en tänään lähtenyt messuilemaan, mutta kovasti huomiseksi suunnittelen.

Hiustenpesu vaatii tietyt kommervinkit meillä pienemmän kanssa ja jos on omat pesuaineet, ne ovat jo iso plussa. Muitakin temppuja täytyy useimmiten tehdä. :)

Ooo, ihanaa vasta alkanutta syyslomaa!