perjantai 19. heinäkuuta 2013

Anopin kanssa coctaililla ja aleterapiaa

Hei apua, minä olen istunut verkkokaupoilla, kun talo tyhjeni hetkeksi. Sen sijaan, että olisin hauduttanut paisteja uunissa, olen vinguttanut luottokorttia. Siis ihan sillä oikeutuksella, että on niin halapoo! Olisi suoranaista tyhmyyttä jättää tekemättä hyvät kaupat. Töihinhän tässä ollaan menossa kuukauden päästä. Saa muuten vinkata työpaikoista, joissa juuri minunkaltaista mahtavaa tyyppiä kaivataan! Minä vinkkaan, että Stockalla on isot alet! Mene tästä.*) Myös pikkuOtus mainosti FB:ssä, että on Anïvea ja Soft Gallerya ja vaikka mitä puoleen hintaan. Suosittelen. 

Anopit ovat yhä kylässä tai karkasivat luultavasti ostamaan junalippuja takaisin kotiin, kun heitin ehdotuksen lastenhoidosta. Roudasin puoliksinukkuvan anopin illalla Hietsun torille katsomaan kun Paula iski silmää vähän turhan monta kertaa nuorille pojille - no ei kun Paula veti tosi hienosti. Sen jälkeen kävelytin mummon A21 Coctail Loungeen ja vetästiin yömyssyt. Mummo oli niin sekaisin - siis siitä Coctailbaarista, että ei kyennyt kuin huokailemaan. Kerroin, että siinä mukissa on sitten ihan oikeeta shamppanjaa eikä mitään kuoharia, enkä ollut ihan varma, vakuuttiko tämä tieto millään tavoin. Siellä me istuttiin glittermekkojen joukossa - anoppi tukka saunapuhtaana ja tuulitakissa, miniänsä vieressä. Viimeisen päälle posh menoa ihan loppuun asti. Lähdettiin niiden yksien jälkeen nukkumaan, vaikka anoppi olisi takuulla juonut vielä Suomen neito -drinkin. En uskaltanut ottaa riskiä. 
*) Sis. mainoslinkki


8 kommenttia:

Maagi kirjoitti...

Omg ; ) siellähän sähäkkä meno!

Hupulaiset/Sirkku kirjoitti...

Hihi! :)

päivänpaiste kirjoitti...

Miksi puhut monikossa anopeista, eikös sinun äitisi ole kuollut?

Riikka kirjoitti...

Maagi: Älä muuta sano. Ihan mukavaa on.

Zirk: Sinä sen sanoit.

Päivänpaiste: Anopit tarkoittaa tässä blogissa anoppia ja appiukkoa. ;)

*Laura* kirjoitti...

Anopin kanssa drinksuilla, aika rohkea veto kyllä, täytyy sanoa! ;D

Riikka kirjoitti...

Laura: Anoppi on oikeasti ihan kiva, vaikka onhan anoppi aina anoppi. Tshih! En kertonut, mihin sitä talutin, olisi jäänyt reissut tekemättä. ;)

Henkkumaaria kirjoitti...

Kiva, kun kerroit! Minä näen mielessäni anopin saunapuhtaana tuulitakissaan. Voisi olla minun anoppini, jonka kanssa joskus reissattiinkin!

Riikka kirjoitti...

Henkkumaaria: Toivottavasti näit iloisen anopin. :) Minäkin voisin reissata tuon anopin kanssa. Ehkä. Hihhih! Totta puhuen, voisin kyllä.