perjantai 5. kesäkuuta 2015

Mádaran uusimmat matkalaukkuun ja arvonnan voittajaMádaralta on tullut pari uutuutta - misellivesi ja uudistettu dödö. Näistä uutuuksista on pitänytkin jo mainita, mutta olen pitänyt asiaa vielä omana tietonani, kun eivät ole olleet vielä kaupan hyllyillä saatavilla - mutta enää ei tarvitse hyssytellä, nyt näitä saa - jos olet nopea. Kannattaa kurkkia Mádaran omaan verkkokauppaan tai Natural Goods Companyyn tai Ruohonjuureen. Suosio näyttää olevan suurta, enkä sitä ihmettele.Misellivesistä on kohistu koko vuosi ja jokaisesta meikkiveskasta täytyy löytyä misellivesi. Nyt Mádaralta on saatavilla tämä kätevä 100 millinen putsari. Saa roudattua käsimatkatavaroissakin.

Misellivedessä on pikkiriikkisiä öljymisellejä aloe vera-mehun seassa. Sillä aikaa kun vesi puhdistaa ihon meikistä ja epäpuhtauksista, öljymisellit pehmentävät ihoa. Antioksidanttinen pionin uute pehmentää ja suojaa ihoa samalla kun hyaluronihappo kosteuttaa. Yhdessä putelissa on todellisuudessa kolme tuotetta - 3 in 1, kun misellivesi puhdistaa, tasapainottaa ihon pH:n ja kosteuttaa. Tykkään.

Nappaan miselliveden ensi viikon matkalle mukaan, sillä se on juuri oikean kokoinen reissua varten, jonne en halua ottaa meikkiputsaria erikseen mukaan. Tai haluaisin, mutta se on niin reilunkokoinen puteli ja kun pärjään mainiosti misellivedellä, niin en kanna sitä turhaan mukaan. 

  
Mádara on kehittänyt klassikko-yrttidödön rinnalle uuden tuotteen, Bio-Active täysin alumiinisuolattoman deodorantin, jonka  koostumus sisältää luonnollisia anti-bakteerisia ainesosia ja palmarosan eteeristä öljyä, jotka vaikuttavat hien hajua vähentävästi sekä sitä samaa dunkkista aiheuttavia bakteereja ehkäisevästi. 
Itselläni yrttideodorantti alkoi talvella ärsyttää kainalonihoa ja päätin laittaa sen hetkeksi lomalle. Yleisestikin pitäisi olla pari dödöä, joita vaihtelee, niin iho ei totu liikaa yhteen tuotteeseen. Ruohonjuuresta vinkattiin, että kannattaa sipaista kristallikiveä puhtaalle iholle ja sen jälkeen laittaa luonnonkosmetiikan dödöä, niin taatusti pysyy hiksa kaukana.  Uutuusdödöstä on tullut uusi suosikkini, en ole kaivannut kristallikiveä tämän pariksi, mutta muutamaa muuta luonnonkosmetiikan dödöä voisin kokeilla kiven kanssa.
Bio-Activea Mádaralta,Natural Goods Companysta ja Ruohonjuuresta.  

Hei muistakaa -20% koodilla "armoo" täältä

Kivoja uutuuksia, jotka jäävät vakkareiksi minun nesessääriin.
♥ 


NAFHAn ihonhoitosarjan esittelyn yhteydessä sain arpoa onnekkaalle 50 euron arvoisen tuotepaketin Ruohonjuureen. Arpaonni osui tällä kertaa...

Sirkku kirjoitti...
Kolomella arvalla mukkaan. Niin se vain on, mitä sitä kainostelemaan, että ruokapuoli ja sieltä vallankin pähkinät on niitä, mitä aina tuolla katsastellaan.

 Onnea Sirkku! 

Laitathan sähköpostia blogin postilaatikkoon, niin saadaan voitto kotiin!


P.S. Nyt pakkaushommia. 

Hauskaa viikonloppua!

Ei kommentteja: