Kulmat kesäkuntoon Zuiin kynälläKesällä ei jaksa kamalasti meikkailla, eikä tarvitsekaan, kun kaunis päivetys riittää miltei itsestään.  Ai niin, mun väri Kyprokselta, mutta tännekin sitä arskaa saadaan viimeisimpien arvailujen mukaan ensi viikolla. Tänään oli jo lupaava päivä, kunnes taas alkoi satamaan. 


Ostin vihdoinkin Zuiin kulmakynän täältä, koska kulmakarvani ovat jääneet laittoman vähälle huomiolle. Nypin niitä liian harvoin, nykyään en käy niitä edes värjäämässä - tiedättehän, siinä väriaineessa on niitä kemikaalimyrkkyjä ja silmänympärysiho on ohutta... 
Kulmakynässä on loistomuotoilu ja kulmien piirtäminen onnistuu näppärästi. Kynän mehiläisvaha, karitevoi ja auringonkukan siemenöljy tekevät hyvää ihollesi. Kaivoin vanhan ripsarin kaapin perältä ja pesin harjakset itselleni kulmanharjauskäyttöön.

Kulmakarvat ovat kasvojen kehykset ja ilme piristyy siisteillä kulmilla. Oman Zuiin kynäni väri on Taupe. Mielestäni tällä värillä perussuomalainen kulmakarva värjäytyy mahdollisimman luonnollisesti.  

Niin luonnollisesti, että kulmien piirtämisestä on tullut joka aamuinen operaatio. Et tarvitse hermomyrkkyjä, sillä kulmat liftaavat katsetta, kun ennen piirtelyn alkamista nostat kulmat korkealle ja piirrät ne sinne. Whoop!

Kandee muistaa, että mm. Zuiin meikeistä saat -20% koodilla "armoo" vielä kesäkuun loppuun. Kannattaa tsekata myös alehintaiset tuotteet, myös niistä saat alennuksen.

Kulmat kuntoon, ei kurttuun, kyllä se kesä sieltä tulee!

Psssst! Perjantaina 26.6. kannattaa suunnata tänne The Natural Goods Companyn Keskikesän Ystävämyyntiin (26.-30.6.2015), alennuksia jopa 10% - 60%! Ystiksessä ei alekoodi toimi, mutta hyvät on alet ilmankin!Suosikit