Pumpuli ♥Tiedättekö mistä tietää ihmisen todellisen iän? 


Käsien iho on ohuempi kuin kasvojen ja niissä saattaa näkyä myös iän tuomia läikkiä ryppyjen lisäksi. Tässä kohtaa sopii muistuttaa myös kämmenien suojaamisesta auringolta. Olette kenties kiinnittäneet huomiota, miten vanhemmilla ihmisillä (kuten Madonnalla ja eräällä Lagerfeldin Karlilla) on usein hansikkaat käsissä. Kasvoja voidaan kirrata, mutta kämmenillä ei voi fuulata.
 
Kenties läiskikkäät ja ryppyiset kämmenet eivät ole se akuutein huoli meillä nuorilla keski-ikäisillä, mutta sitä mikä edessä on, ei ole syytä kokonaan sulkea mielestä. Joka tapauksessa nyt on se aika vuodesta, kun ilmojen viiletessä kädet alkavat kaivata kosteutta ja samaan aikaan kantapohjat uhkaavat repiä sukkahousut rikki. Huomaan siveleväni kämmeniäni, jotka reagoivat talven lähestymiseen kaivaten luokseen kosteutusta. 

Kauneusmessujen yhteydessä muutama viikko sitten tapasin hurmaavan Mia Höydön ja hän sujautti mukaani Mia Höytö Cosmetics perheen kuopuksen, Pumpulin. Kaivoin käsivoiteen esiin illalla ja hieroin sitä kämmeniini hartaudella. Ooo, miten samettinen koostumus. Voide tuntui pehmeältä ja pieni määrä - yksi pumppaus - riitti kosteuttamaan käsien ihon. Sujautin voidetta myös kantapohjiini. Kädet tuntuvat heti pehmeiltä ja mattamaisen sileiltä.

Pumpuli tuoksuu miellyttävältä ja miedolta. Se imetyi niin käsiin kuin jalkapohjiin välittömästi eikä vaatinut erillistä kuivatteluaikaa. Sopii myös perheenäideille, jotka eivät tunne käsitettä kuivatteluaika. Nimim. lakkaan kynnet juuri ennen uloslähtemistä, jotta ne saavat rauhassa kuivaa, kun lapset leikkivät puistossa.

Pumpulissa on muun muassa tyrninsiemenöljyä, arganöljyä ja manteliöljyä. Tehoaineet  huomioivat ikääntymisen ja vähentävät sen merkkejä silottamalla käsien ihoa. Orgaanisissa öljyissä piilee Pumpulin taika ja teho, sillä niden sisältämää hyvää ei ole tuhottu kasvinsuojelumyrkyillä. Öljyjen lisäksi Pumpulissa ihoa rauhoittaa ja hoitaa kasviuutteet kaurasta, appelsiininkukista ja rosmariinin lehdistä.

Aika ihanaa. 

Pumpuli on ihan nimensä veroinen.  


Mia Höytö Cosmetics ihonhoito joulupukin paketissa - taattu onnistuminen! Kuva Mia Höytö Cosmetics


*) Tuote saatu

Suosikit