sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Pumpuli ♥Tiedättekö mistä tietää ihmisen todellisen iän? 


Käsien iho on ohuempi kuin kasvojen ja niissä saattaa näkyä myös iän tuomia läikkiä ryppyjen lisäksi. Tässä kohtaa sopii muistuttaa myös kämmenien suojaamisesta auringolta. Olette kenties kiinnittäneet huomiota, miten vanhemmilla ihmisillä (kuten Madonnalla ja eräällä Lagerfeldin Karlilla) on usein hansikkaat käsissä. Kasvoja voidaan kirrata, mutta kämmenillä ei voi fuulata.
 
Kenties läiskikkäät ja ryppyiset kämmenet eivät ole se akuutein huoli meillä nuorilla keski-ikäisillä, mutta sitä mikä edessä on, ei ole syytä kokonaan sulkea mielestä. Joka tapauksessa nyt on se aika vuodesta, kun ilmojen viiletessä kädet alkavat kaivata kosteutta ja samaan aikaan kantapohjat uhkaavat repiä sukkahousut rikki. Huomaan siveleväni kämmeniäni, jotka reagoivat talven lähestymiseen kaivaten luokseen kosteutusta. 

Kauneusmessujen yhteydessä muutama viikko sitten tapasin hurmaavan Mia Höydön ja hän sujautti mukaani Mia Höytö Cosmetics perheen kuopuksen, Pumpulin. Kaivoin käsivoiteen esiin illalla ja hieroin sitä kämmeniini hartaudella. Ooo, miten samettinen koostumus. Voide tuntui pehmeältä ja pieni määrä - yksi pumppaus - riitti kosteuttamaan käsien ihon. Sujautin voidetta myös kantapohjiini. Kädet tuntuvat heti pehmeiltä ja mattamaisen sileiltä.

Pumpuli tuoksuu miellyttävältä ja miedolta. Se imetyi niin käsiin kuin jalkapohjiin välittömästi eikä vaatinut erillistä kuivatteluaikaa. Sopii myös perheenäideille, jotka eivät tunne käsitettä kuivatteluaika. Nimim. lakkaan kynnet juuri ennen uloslähtemistä, jotta ne saavat rauhassa kuivaa, kun lapset leikkivät puistossa.

Pumpulissa on muun muassa tyrninsiemenöljyä, arganöljyä ja manteliöljyä. Tehoaineet  huomioivat ikääntymisen ja vähentävät sen merkkejä silottamalla käsien ihoa. Orgaanisissa öljyissä piilee Pumpulin taika ja teho, sillä niden sisältämää hyvää ei ole tuhottu kasvinsuojelumyrkyillä. Öljyjen lisäksi Pumpulissa ihoa rauhoittaa ja hoitaa kasviuutteet kaurasta, appelsiininkukista ja rosmariinin lehdistä.

Aika ihanaa. 

Pumpuli on ihan nimensä veroinen.  


Mia Höytö Cosmetics ihonhoito joulupukin paketissa - taattu onnistuminen! Kuva Mia Höytö Cosmetics


*) Tuote saatu

2 kommenttia:

Mimmu kirjoitti...

Voi apua! Jos nyt kasvotkin ovat saaneet osansa ikääntymisestä, niin käteni ovat kyllä kuin vanhalla naisella. Varsinkin näin syksyllä kuivuu iho hirveästi. Tähän asti olen käyttänyt Madaraa, mutta täytyy kyllä kokeilla tuota pumpulia kun niin moni on kehunut Mia Höytyä.

Riikka kirjoitti...

Mimmu, kävinkin lisäämässä vielä pari linkkikuvaa noista hansikaskäsistä, kun alkaa pohtimaan, niin onhan niitä julkimoita, joilla aina on hanskat käsissä! Voi siis alkaa arvailemaan sitä todellista ikää.. Hih.

Minulla on hurja varasto käsivoiteita. Näitä on kiva antaa ja saada lahjaksikin, eikä yhtä tuubia tule kerralla kulutettua, siksi niitä kertyy.

Mia Höydön Pumpuli on suosituksen arvoinen, koska se tekee käsistä mattapintaisen samettimaiset alta aikayksikön. Voi jatkaa naputellua heti, jos laittaa voidetta esim. töissä. Toisaalta töissä voisi antaa hetken käsien kuivahtaakin, jos se olisi tarpeen. Ihan eri juttu, kuin kotona. ;)

Kivaa päivää Mimmu!