sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Ensilumi ja yhdessäolon taikaaViikonloppu alkoi, kun juna aloitti lumipyryisen taipaleensa kohti mummolaa. Perille meidät toi ratikka-juna-minibussi-ukinkyyti -kombo. Mummolassa vastassa meitä oli ihanat serkut, täti ja ukki. Illalla ukin sauna antoi meille pehmeät löylyt ja uni mummolassa oli takuuvarmasti syvää. Mummolaa voi helposti markkinoida stress-free-zonena, sillä siellä ei työasiat mieltä vaivaa. Olo on levollinen ja on niin hyvä olla.

Aamu valkeni lumipeitteen ihastelulla ja eipä aikaakaan, kun lumiukko ilmaantui pihaan. Ennen yhden ihanan synttärisankarin juhlimista, äidin haudalle veimme kynttilät jokaiselta meiltä tytöltä. Ikävä on äitiä ja se ei varmasti ikinä muutu. Nyt meitä on me. Ihana isä ja me tytöt, niitä miehiä unohtamatta. Kuten yksi meistä viisaista sanoi, ja niin se on - Äiti kulkee aina rinnalla; mielessä, muistoissa, esineissä, tunnelmissa ja meissä jokaisessa. 
Yksi pienistä tytöistämme juhli synttäreitään. Mekot silitettiin, onnittelulaulut laulettiin ja sankaria ihmeteltiin . Onnea, onnea! 

Niin onnekaita olemme me. 

♥     

P.S. Kotimatkakin on edennyt Tikkurilaan saakka ja se mahdoton naistenlehtikin on luettu. Must be magic.


5 kommenttia:

Maagi kirjoitti...

Onnekkaita, niin ja kiitollinen saa olla tästä porukasta! Kuten yksi meistä sanoisi: mä niin rrrrakastan!

Tiia K kirjoitti...

Mummit ja ukit parhaita. Ihana viikonloppu. <3

Uraäidin Ruuhkavuodet kirjoitti...

Ihana viikonloppu teillä! Meillä aika sujahti kotitöissä. (Lumitöistä vähän tilitystä blogissani.) Meille juhlien aika on sitten toiste.

Jennijee kirjoitti...

Ihanat lumen ja rakkaiden juhlat! Mäkin luin hiljattain lehteä lasten kanssa kulkuvälineessä. Edellinen kävijä oli jättänyt Demi-lehden. :D Mä on niiiin pihalla teinien elämästä ja asioista.

Riikka kirjoitti...

Maagi, eipä sitä tuon paremmin osaisi sanoa. Mä niin rrrakastan myös!

Tiia, niin ovat, ihan parhaita ja tällaiset viikonloput aina vaan muistuttavat, miten onnekkaita olemme, kun meillä on toisemme.

Uraäiti, lumitöiden sanotaan rentouttavan vai oliko se, että ne menee hyötyliikunnasta? No toivottavasti rentouttavaakin. :)

Jennijee, luitko sä Demiä? Siistiä. Sun pitää referoida siitä jotain, että ei oltais ihan näin pihalla - vai oliskohan se virhe? Ehkä meidän kandee olla pihalla niin kauan kuin se on mahdollista. ;)