Mä niin tartten SupermoodiaHei mikä mood tänään? Täällä odottava. Nimittäin työviikon loppua odottava. Poikkeuksellisen paljon kaikkea ja mahdollista on sattunut tälle viikolle, mutta huomenna huokaistaan. Nappaan tytöt kainaloon ja matkataan mummolaan. Mukaan lähtee myös matkakokoinen ihonhoito, josta muutama mainitsemisen arvoinen sana seuraavassa.

Olet varmaankin kuullut Anne Kukkohovin luomuksesta Supermoodista. Anne Kukkohovi on tuttu teeveestä ja saa aikaan huokauksia meidänkin perheessä. Lapset tykkäsivät Annen upeista tansseista ja puvuista TTK:ssa sekä eskarilainen innostui leipomaan - Annen ansiosta - kiitos Koko Suomi leipoo:n. Minua itseäni puolestaan inspiroi Annen oma, kotimainen, luonnonmukainen kosmetiikkasarja ja kerrassaan nerokas ideologia sen takana. Voi kysyä, mistä näitä naisia oikein sataa? Ensin tuli Mia Höytö oman luonnonkosmetiikkasarjansa kanssa ja nyt meillä on Anne Kukkohovin Supermood. Well done ladies!

Mikä tekee Supermoodista mielenkiintoisen on se, että Anne Kukkohovi ei ole keskittynyt vain ihonhoitoon, vaan kokonaisuuteen. Näin ollaankin sen asian ytimessä, että ei se nätti nuama synny vain voitehilla ja pakkeleilla, vaan kauneus tulee huomioida jokaiselta kantilta - niin mielen kuin kehonkin osalta. Tämän on helppo huomata jokaisen peilikuvastaan. Huonostivoiva minä näyttää erilaiselta kuin huoleton, hyvinvoiva minä. Tulee pitää huolta itsestään kokonaisuutena.


Syksyllä lanseeratun Supermoodin ensimmäinen osa Egoboost pitää sisällään mm. kollageenia sisältävän kauneussuklaan. Erittäin tärkeä palanen (levyllinen) tätä kokonaisuutta - jos minulta kysytään. Lisäksi sarjaan kuuluu sisäisesti nautittuna myös Inner Beauty Powder, joka mm. vahvistaa immuniteettia. Egoboostin tuotteet toisin sanoen hoitavat sisäistä sekä ulkoista kauneutta.

Supermood: Egoboost

Supermoodin tuotesarjat lanseerataan perinteisen ihotyyppijaottelun sijaan tarpeiden eli moodien kautta.  Voi vain arvella, mikä olisi mulle just se kuvaavin moodi, mutta ei mennä sinne. Moodin tuotteet luonnollisesti tukevat toisiaan, ne vahvistavat niin sisältä kuin ulkoa. Uusi moodi seuraa toistaan noin puolen vuoden - vuoden välein. Näin saa mahdollisimman laajan valikoiman oman persoonallisuutesi huomioivia räätälöityjä täsmätuotteita elämän eri tarpeisiin.

Kun tarkastellaan mistä Egoboost on tehty, on ilo havaita, että sen tärkeimpiin vaikuttaviin aineisiin kuuluu kauhavalainen, käsinkerätty pakurikääpä! Lisäksi mukana on kolmen aineen tehokombo, joka antaa seerumeille sen liftaavan, kiristävän ja kiinteyttävän tehon. Anne antoi minulle Tukholman reissulle mukaan matkakokoiset seerumit One Minute Facelift ja pelkästään kosteuttavan Moisture Kickin sekä Perfect Day Creamin päivävoiteen. Päivävoide kaipaa itselläni seurakseen seerumin ja kosteusboostina Moisture Kick on siihen omiaan ja erityisenä pikakaunistajana One Minute Facelift selvästi napakoittaa kasvot.  Suosittelen, etenkin lyhyeksi jääneiden yöunien jälkeen.

Tämä setti matkakokoisena on ollut hoitavuutensa ohella myös kätsä roudattava, sillä erilaisten purnukoiden raahaaminen mukana vaatii helposti ihan oman veskansa.  Supermoodin marraskuun lanseerauksen tämä tuote puolestaan olisi snadisti haastavampi heittää reppuun, mutta tilaa ehkä kannattaisi raivata tyynylle, sillä Beauty Sleepin sanotaan estävän ryppyjen syntymisen ja turvonneet silmät. Absolute must have!  

Supemoodin jälleenmyyjät täältä
Suosikit