Mites ne joulukortit?

Tonttupiiriä pitämässä kuopus Dirkjen sifonkimekossaan

Meillä otettiin tänään joulukorttikuvia. Voisi kysyä, miksi pitää ottaa ne valokuvakortit? No siksi. Syitä on turha listata tähän. Toisethan eivät tähän hommaan ollenkaan ala, ja tavallaan mä ymmärrän. Syvää viisautta. 

Jotain kolmentuhannen kuvan jälkeen päätin, että jos ei yhtään painokelpoista kuvaa kamerasta löydy, niin kaupankortit it is. Tuntui helpottavalta sanoa tuo vaihtoehto ääneen. Tämä armahdus tarkoitti sitä, että tietystihän sieltä kamerastakin sitten löytyi useampikin joulukorttikuva, joten nyt onkin sitten vaikea valita niistä se paras - ja teettää ne ajoissa. Parissa sadassa kuvassa koomikkokuopuksen silmät kiinni, naama peruslukemilla -poseeraamiset voidaan rajata valinnoista pois, vaikka pakko teettää pari tällaistakin klassikkokuvaa - ihan sinne omaan albumiin. 

Paljon aleja ollut monessa paikassa Black Fridayn nimissä, ja on niitä hyödynnettykin. Vinkaan tuosta kuopuksen sifonkimekostakin, se on nyt täällä -30% koodilla joulu. Mololaiset kannattaa hyödyntää tuo Aati O:n ale toppaan, koodi on voimassa vielä tänään.Tämän iltapäivän puhteiksi mennään vielä Stockan jouluikkunaa tuijottamaan ja kenties vielä hyödyntämään Stockan -20% kodin tuotteista. Meillä täydentyi Iittalan Nappula-kokoelma yhdellä ja lastenhuone sai uuden lampun. Mainosbannerista*) pääset hyödyntämään tätä etua vielä tänään.
*) Sis. mainosbannerin

Suosikit