Kjaer Weis ja ne luonnolliset ripsetMeikkijuttuja seurailevat ovat varmaankin jo kuulleet amerikkalaisesta Kjaer Weis -brändistä (jonka  äiti Kirsten on kylläkin tanskalainen). Nyt tätä laatua saa iloksemme jo Suomestakin, mutta oma ripsaritarve oli muutama viikko sitten niin akuutti, että en voinut jäädä odottelemaan, vaan tilasin Saksasta paljon kohistun ripsivärin

Täytyy myöntää, että ensi kokemukset olivat hiukan laimeat. Koin jopa, että olin rehellisesti mennyt retkuun ja mastercardiani oli veloitettu turhain päiten. Harja vaikutti oudolta - liian heppoisalta, eikä ripsistäkään heti tulleet sen erikoisemmat. Mitä oikein odotin? Piteneviä ripsiä ja taikatemppuja? Jos ollaan ihan tarkkoja, niin minuahan ei oltu viilattu linssiin, sillä kaupan sivuilla mainitaan, että jos etsii "that natural look"ia, niin älä kulje onnesi on, tässä Se on. 

Onneksi en kuitenkaan heittänyt ripsaria mäkeen, vaan jatkoin sen käyttöä ja that natural look alkoikin tuntua ihan omalta. En tiedä pidentääkö tämä todellisuudessa ripsiä, mutta minusta ne sen tekevät ja ainakin ennen niin tikkusuorat ripseni pysyvät taipuisana koko päivän. Harjoitus on tehnyt mestarin, sillä mielestäni ripseni näyttävät nyt paremmalta kuin ihan ensi kokeilulla. Olen jopa jättänyt rajauskynänkin pois ja käytän nyt ainakin arjessa vain tätä ripsiväriä, se yksistään riittää. Melkoinen takinkääntö ensimmäisestä sipauksesta, vai mitä!
Kjaer Weis ripsaria ei tarvitse vetää montaa kerrosta päällekäin, kuten yleensä tavataan tehdä, kun halutaan lisää tehoja, vaan ihan perusharjaukset ripsiin ja homma on valmis. Tässä on luotettava siihen, että less is more - koska sitä se juuri on.

Luonnonkosmetiikan ripsarit ovat olleet usein sellainen peruslancômekäyttäjän kriisikohta. Monet käyttävätkin synteettistä ripsaria, vaikka muuten luonnonkosmetiikkaa suosisivatkin. Kjaer Weisin ripsari on 99,8% luomutuotantoa, se tuoksuu hyvältä (siinä on mm. laventelia) ja enemmän kuin tosi kiva ripsarista tuli viimeistään siinä, kun huomasin, että se lähtee pois pelkällä vedellä! Ihan piti hieraista silmiä, että onko se todella totta. Olin hämmästynyt, kun kostutin kasvot ja katsahdin peiliin ennen kuin olin ehtinyt laittaa putsaria - ripset olivat ihan puhtaat! Yleensä ripsarista voi jäädä putsarinkin jälkeen ns. pandalook.  Se, että Kjaer Weis lähtee pelkällä vedellä on erittäin positiivista! Ripsari ei myöskään karise, vaan pysyy ripsissä aamusta iltaan. 
Mikä tekee tästä ripsarista erityisen kätsyn, on sen refill-ominaisuus. En ole aiemmin kuullut ripsarista, johon voi hankkia täytön. Nythän Kjaer Weis ei olekaan enää yhtään kallis, sillä refill on heti kympin edullisempaa kuin hylsyn kanssa.

Hylsy itsessään on oma tarinansa. Kjaer Weisin muotokieli on sanalla sanoen fabulous, kuten Nykissä taatusti sanottaisiin! I think this is a beginning of a beautiful friendship...


Suosikit