Turkoosi kesä... ja syksy!Ja kesä jatkuu! Ihanaa aamua! Ihan kun oltais etelässä, jaksan aina vaan ihmetellä. Love, love! Nyt tulee hei kesämeikkipostia!

Muistatteko Ripun meikkikoulun? Viime kesänä meikattiin luomet pronssilla ja tehtiin kolmosia poskiin? Tänäkin kesänä samat kujeet, mutta vaihteluna ja uutena elämänkokemuksena turkoosi luomiväri! Ihan oikeesti! Jotenkin Abban Agneta on niin pyhä, että en ole vaan voinut koskea aiemmin turkoosiin. Joskus täytyy kuitenkin think outside of the box, live a little ja go for it. Musta tulisi varmaan ihan huikee elämänvalmentajatsemppari? Hih!


Ennen kuin pyörryt noista lomakulmista, niin ota tietoisuuteesi, että naturel kulmikset ovat in - tämä maininta taitaa löytyä poikkeuksetta kaikista mun meikkipostauksista. Vai oliko se jo niin, etteivät ole, mutta ei välitetä siitä. Teen oman postin siitä, kun kulmat on joskus kunnossa. Ja hei oikeesti mä teen muutakin kun meikkailen kesälomalla, mutta nyt oon kyllä ihan hirrrrveen ihastunut tuohon turkoosiin.

Sain muutamia Benecosin uutuuksia testiin ja mainnnan arvoinen on tuo luomivärin pohjustusvoide. Siis melkein neljäkymppiä (huom, siis melkein) ehti iskeytyä tauluun ennen kuin meitsi meikäläinen oli kokeillut primeriä, luomivärin pohjustusvoidetta. Nyt en luomiväriä tököttelekään silmiin ilman sitä. Olipa yllätys. Olenpa tehnyt niinkin, että olen laittanut pelkän pohjustusvoiteen ja lähtenyt torille. Toimii sekin. Joka tapauksessa primerin kanssa luomiväri pysyy aamusta yöhön, ei tosiaankaan ajaudu nurkkiin hikisiin ruttuihin, vaan on siellä missä pitää. Iso käsi tälle.

Benecosin nuden valkoinen kajaali (toim. huom. oma tulkinta väristä) ei ole kovan valkoinen, vaikka white kynässä lukeekin. Veto alaluomien sisäpinnoille ja vot! Eipä uskoisi, että valvottu on. Useita vuosia. Niin se virkistää katsetta. Kuinka moni käytti ysäriluvulla valkeaa kajalia suurentaakseen silmiään? Käsi ylös! Valkea kajali on niin back in mi meikkipussi!

Nyt tulee se Ripun meikkivinkki "Helpot kesäsilmät". Tarvinneeko tuota mainita, mutta mainitaan silti epäselvyyksien välttämiseksi, etten ole kosmetologi, kuten harvempi meistä, mutta se ei estä meikkaamasta (älä sano mittään). Luomivärit siis suditaan ronskisti silmiin ilman sen suurempia taitoja. Siitäkin huolimatta näyttää uppeelta, eikö? Haha!


Niin se elämä yllättää, vaikken olisi uskonut, että vetelen turkoosia luomiin ja diggailen sitä täysillä. Tämä olkoon tribute to Agneta! Ja hei turkoosia luomiväriä ei muuten tarvitse nostaa talviteloille, vaan se viihtyy luomilla syksylläkin blendattuna harmaaseen. Juhuu! 

Tykkäätkö? 

 

Suosikit