Sophie the Giraffe hoitaa ja hurmaa

Eskarilaisesssa on selvää suunnittelijan ainesta ♥

Tiedäthän sen Sophie-kirahvin? Meille ensimmäinen suloinen kirahvi kotiutui kuopuksen mukana synnytyssairaalasta. Täti ja serkut toivat ensimmäiseksi leluksi rakastetun Sofia-kirahvin ja sittemmin kirahveja on ilmaantunut meille lisää. Viimeisimmät lisäykset saimme mukaan Hippulasta ja sarjan maahantuojalta.

Tiesitkö muuten, että purulelu maalataan ruoasta saatavilla pigmenteillä.

Sophie-kirahvilla on myös ekosertifioitu (Ecocert) luonnonkosmetiikan luomuihonhoitosarja. Yläpuolella kämmenessä Face Cream, alapuolella koostumukseltaan paksumpi Protection Cream. Esikoisen atooppisen ihottuman hoitoon olen laittanut Protection Creamia, joka on ns. täsmävoide. Tätä voi käyttää esim. vaippaiholle sekä tarpeen mukaan kasvojen ja vartalon iholle. Protection Cream sisältää mm. karite- ja kaakaovoita, jotka tunnetusti ovat ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia. Lisäksi siinä on aloe veraa ja laventelivettä rauhoittamassa ihoa sekä timjamiuute ehkäisemässä tulehduksia. Love it! 
 Face Creamia on käyttänyt myös - kröhm - äiti. Ihosta tulee tosi pehmeä, melkein kuin se klisheinen vauvanpylly - usko pois, nimim. äiti 35+++. Omalle normaali-iholleni tämä menee myös päivävoiteena, mutta rasvaisemmalle iholle suosittelen mieluummin yövoiteeksi. Face Cream sisältää mm. valkoista teetä, jobojaöljyä ja mustikkaöljyuutetta.


Kuva Hippulan Lasten Putiikin avajaisista

Ihonhoitosarjaan kuuluu laaja valikoima tuotteita ja mm. Starter Kit, jossa on testikokoisena Baby Face Cream, Body Lotion,  Baby Oil ja Hair & Body Wash.

Meidän tytöt ovat innokkaita hoitamaan ihoaan ja meikkailemaan äidin esimerkin mukaisesti. Näitä voiteita he ovat saaneet laittaa iholleen ihan rauhassa. Meillä toimii usein kauneushoitola Palli, jota pitää kaksivuotias Ellaspani. Hän vastaanottaa asiakkaan esittelemällä itsensä ja toteamalla, ettei tarvitse yhtään pelätä. Äitillä oli ensimmäisen kerran asioidessaan hymyssä vähän pitelemistä. Tsihi.

Mahdottoman hurmaavan upea -  2 -vuotiaan tuotearvio

Sarjan tuotteet eivät rajoitu puruleluihin ja ihonhoitotuotteisiin. Niihin kuuluu mm. tuo kaunis, puinen soittorasia, jonka kirahvit tanssivat ympäri kuin ballerinat, samoin tekevät kotona meidän omat ballerinat.  Kirahvien piruetit ovat muuten nopeita... Soittorasia sopii myös pienille vauvoille vedettävien unilauluja soittavien lelujen vaihtoehtona.Lahjaksi Sophie the Giraffet ovat yksinkertaisesti hurmaavia. Tuotteiden jälleenmyyjät täällä, esim. Hippula ja Babyshop.*)

Löytyykö Sophia-kirahveja teiltäkin?


*) tehdyistä ostoista maksetaan korvausSuosikit