maanantai 11. elokuuta 2014

Arjen aamutoimet

kuva

Juhuu, se on arki polkaistu käyntiin ja lapsetkin ovat nukkumassa ennen kymppiuutisia. Uusi juhuu! Koko perheen arjen ensimmäinen päivä sujui hyvin. Juhuu vielä kerran! Lapset eivät itkeneet päiväkodissa, vaan olivat reippaita ja iloisia koko päivän. Vaan millainen olikaan arjen startti. 

Mies jännitti töihin paluutaan, heräsi ennen minua  - piti ihan tarkistaa, onko joku hätä ja keitti ensimmäiset aamukahvinsa sitten viimeisen työaamunsa ennen kesälomaa. Ei se, ettei minulle keittänyt, vaan se, että se peevelin mutteri oli Miehen kahvien jälkeen tulikuuma. 

Huomasin, etten hallitse tilannetta. Verenpaine kohahti salamana korviin saakka ja jupisin ikäviä sanoja itsekkyydestä kahvilla täytetylle Miehelle. Ei tykkää tämmöisistä aamustarteista.  Poltin tietysti sormenikin, kunnes vihdoin älysin viskata mutterin jääkylmän veden alle. Tulihan siitä käyttökelpoinen ja äiti sai kahvia.


Tilanne ei voi jatkua.

5 kommenttia:

Jennijee kirjoitti...

:D Voi teitä höpsöjä! Vaan näinhän se on, että aamukahviasioilla ei leikitä, niih.

Tsemppiä ja hyviä aamuja lisää!

PS. Meidän kerhotossut ostettiin su-iltana Citymarketista ennen maanantain starttia. Ajoissa oltiin. Olin ajatellut kotimaisia old school piirakkatossuja. Ei kelvannut, ei. Prinsessaa ja Disneytä piti oleman, mutta onpahan tossut lapsella.

Riikka kirjoitti...

Jennijee, näin on. Joutuu ehkä jonkun perkolaattorin kaivamaan avuksi, ei yksi kolmen kupin mutteri riitä kahdelle aamuvirkulle. Hah - ei muuten naurata.

Hei tossuista puheen ollen, olitte ajoissa, onnittelut. Me yllättäen emme olleet. Meidän tossut on postin kuljetettavana, kun ne piti ihan tilata! Ei kelvannut kuopuksellekaan ne perinteiset Tintti-tossut, vaan piti olla blingiä. Onneksi oli siskon vanhat blingitossut jemmassa ja isosiskolle sentään edes tulossa, kun eivät nuo pienet mahtuneet, vaikka kuinka yritti. Nykyajan nuoriso.

Ä.Hupulainen kirjoitti...

Meillä ei ole enää nykyisin edes tossuja :D

Ä.Hupulainen kirjoitti...

Miks ne tossut pitää olla? Mä en ole ihan sisäistänyt. Mulla passiivisagressiivinen kapina enkä vaan osta niitä. Tilasin lisää sukkia.

Ja hei, kidutusta! Osta pinkki mutteri itelles!

Riikka kirjoitti...

Ä.Hupulainen: Sinä raggari. :) Meillä pitää olla tossut. Niistä yksinkertaisista syistä, että lattia on tosi liukas ja kylmä. Meillä lähti yhdet tossut vaihtoon ja uusia odotellaan. Jänskää. :)