lauantai 16. elokuuta 2014

Syksyn Moloa ja uusi lastenvaatekauppa Aati O.


Vietimme tänään kaupunkipäivää kuusivuotiaan kanssa. On ollut mukavaa huomata, että voimme liikkua kävellen kotiovelta lukuisten kauppojen kautta takaisin kotiovelle - ilman että ketään täytyy kantaa. Juhuu! Esikoisesta on kehkeytynyt taitava shoppailija. Viisituntinen kaupungilla menee kevyesti. Mahtava saavutus vanhempana. Käymme välillä kahvilla ja jätskillä. Lelukaupassa piipahdetaan yhtä lailla kuin vaate- ja kenkäkaupoissa. Fair enough

Joo tiedän, pitäisi viihtyä metsissä eikä huidella kaupungilla - vaan sitä varten on luojan kiitos myös päiväkoti, joka on jo avausviikollaan vienyt kotihoidossa pilatut lapset metsäretkelle. Siitähän niille maksetaan. Lapsi tiedusteli asiantuntevasti minulta, olenko milloin viimeksi syönyt ketunleipiä. Siirtolohkareen sisältä kuuluu muuten veden lorinaa. Jasså. Ja se lehmän lanta on muuten tosi ällöttävän hajuista. Samaa mieltä. See, perusasiat hallussa.Syksyyn on löytynyt vähän uusia juttuja. Lapsien leggarivalikoimaa on kasvatettu, sillä näitä menee ja leggareilla mennään siihen saakka ulkonakin, kunnes vk-housuja tarvitaan - veikkaan, että siihen menee vielä aikaa. Ainakin toivon näin ja sisällähän leggarit menee kesät talvet. Molon syksyn uudet ovat jotenkin ihania. Eskarilainen ihastui Niki Black Flowering legsuihin ja niin minäkin. 
  
Liittyen leggareihin ja muihin ihanuuksiin, hyvä ystäväni ei tyytynyt vain shoppaamaan, vaan perusti uuden lastenvaateverkkokauppa Aati O:n, joka tuo tervetulleita, tuoreita tuulia lastenvaatemaailmaan. Vanhojen tuttujen merkkien, kuten Molon lisäksi kaupasta löytyy mm. Dirkjen, DJ Dutchjeansin ja 4FF:n tuotteita. Näistä ihanuuksista kuullaan vielä! Suosittelen kurkkaamaan myös Rouva Kauppiaan blogia, josta löytyy sovituskuvia puodin vaatteista ihanien mallien yllä sekä kokovinkkejä! 

Niin ja äiti ite on saanut päähänsä yhden pakkomielteen, se liittyy pupunkorviin - eikä niitä laiteta päähän. Apua.

Joko kaapeista löytyy syksyn ihanuuksia?

3 kommenttia:

Kati (Ei ihan vielä) kirjoitti...

Meillä kans ihastuttii tuohon Molon kukkakuosiin.

Kiitos verkkokauppavinkistä! Ehdottoman mielenkiintoinen putiikki ja hyvä valikoima Moloa :)

Ä.Hupulainen kirjoitti...

Uusissa moloissa ihastutti hirviöpaidat. Joulukuussa on yhden petottavia vaatteita rakastavan nappulan synttärit. Meni listalle.

No onneksi lapsi pääsi metsään ja terveisiä tyttärelle, että lehmänpaskahan haisee hyvälle. Kokeilepa sianpaskan nuuhkuttelua niin tiedät mitä tarkoitan. Vivahteita riittää. ;)

Riikka kirjoitti...

Kati: Aati O:ssa on hyvät valikoimat. Täytyy käydä tekemässä vähän tuttavuutta uusien merkkien kanssa. Dirkjeä oli meillä esikoisen ollessa vauva, mutta sittemmin sitä ei ole näkynyt missään.

Tänään oli toista päivää Molon kukat jalassa neitillä eli tosi mieluisat ovat ja äitikin tykkää kukista. Osaisi vaan vielä kertoa lapselle, mitä ne on, kun enää se ne on ruusuja -tunnistus ei ihan riitä. Hihhi.

Ä.Hupulainen: Ai että minoon iloone, kun oot takaisin tässä maailmassa. :) Hirviöpaidat ovat taatusti petottavia - ja mieluisia.

Hei oot oikeassa muuten. Se sianjätös on sietämätöntä. Ehkä tuolla lehmällä on hyvä aloittaa totuttelu. ;)