perjantai 30. toukokuuta 2014

Jo joutui armas aika...Ai että. Kesäloma. Ei kiireisiä aamuja, ei hoputusta, ei hermostumisia, ei itkua, ei huutoa, ei vinkurasukkaa, ei tuskastuttavia haalareita, ei kadonneita sormikkaita, ei kiristäviä pipoja, ei huonoja fiiliksiä päiväkodin portilla: pitikö niillä poliiseillakin uhata.
Maanantain haaste on saada vain allekirjoittanut ylös sängystä ja ulos ovesta. Ihan yksin. Tai jos kellokortin muistaisi mukaansa ottaa. Heinäkuun helteisiin virallisiin lomapäiviin on vielä tovi, mutta lapset aloittivat lomansa tänään. Juhlaa!

Työn ja perheen yhdistämisen suurin haaste on aamut. Nyt on kymmenen viikkoa aikaa hioa syksyn strategia kuntoon. Sitä ennen minä(kin) lomailen vähäsen. Nyt siunaustaan suopi taas lämpö auringon...
P.S. Papun leggarit ovat huvenneet aikuisten koossa alta aika yksikön. Hupsis, vaan onko tuo ihme! Aikuisten vaatteita saatavilla ainakin Harakanpesä Shopista elokuussa, tällä hetkellä näyttää löytyvän aikuisten rusetti- ja kääntöpipoja (Metsänpoikanen -kuosilla)! Lapsille sen sijaan on näitä ihanuuksia monessa eri mallissa.

4 kommenttia:

AnneK kirjoitti...

Meilläkin on nuo raitaleggarit muksuilla ja ne on iiihanat! Syksyä odotellessa, pitää katsoa jos sitten itsekin samistelisi. Laitoin itsekin juuri postausta raitapöksyistä ja pian pakettituoreet hupparitkin otetaan testaukseen. Rentoa lomaa!

http://lastenhuoneenkapina.blogspot.fi

Riikka kirjoitti...

AnneK, kävin kurkkaamassa ja iihanathan nekin. :) Kiitos "loma"toivotuksista! Saapa nähdä, mihin aikaan todellisuudessa selviää töihin nyt, kun on vain itsensä hoidettavana ovesta ulos.

Jennijee kirjoitti...

Ihanaa lomaa lomalaisille! :)

Riikka kirjoitti...

Kiitos Jennijee!