Kesä // Papu // Helsinki // Harakanpesä // Hyvät fiilikset

Papu ja metsänpoikanen

Oo nyt se kesä sitten tuli! Ihan yllätyksenä yön aikana! Niin ja uudet Paput! Ne on niiiiiin ihanat! Me saatiin vinoraitaa toppina ja leggareina Harakanpesä Shopin Rouva Harakalta ja te saatte sunnuntaina klo 12 alkaen. Kannattaa olla hereillä! Papu ja metsänpoikanen tuotteet ovat luomupuuvillaa ja superpehmeää matskua, joten ei kannata aikailla, näiden ihanuuksien suosio on tähtiin kirjoitettu. Klikkaa sunnuntaina Papun uutuudet täältä ja samasta osoitteesta on edellisen malliston tuotteita saatavilla hellehintaan!


Meidän pienin Papusateessa vuosi sitten. Mikä vauveli vielä!


Meillä oli ohjelmassa Hietsun torin ekat jätskit ja kahvit. Takit sai riisua huoletta. Sukat olivat niin liikaa! Jätski maistui helteessä täydelliseltä. Äiti mietti mielessään, että kesäloman koittaessa hänen vakkaripaikkansa tulee olemaan tietyssä torin kulmauksessa lasten päiväunien aikaan (as if kukaan enää nukkuu sitten niitä päiväunia...). Haaveita on hyvä olla.
Suuntasimme jätskien jälkeen Design District Marketiin Dianapuistoon. Juututtiin Harakanpesä Shopin ihanuuksien ääreen ja tavattiin ystävä vuosien, vuosien takaa, ihmeteltiin Lintsin sirkuskoulun taitavia temppuilijoita. Kuusivuotias intoutui myös heittämään kärrýnpyöriä, mites se nurtsi lähtikään pesussa polvista... Ihan paras kesäpäivä!
Parveke sai puhdistavan kylvyn talven jälkeen ja jopa kesäkukatkin saimme Stockalta mukaamme. On ollut taas alter-egoni Samantha Kettunen puikoissa, kun hommat on luistaneet niin hienosti. Tästä ei kannata kysyä enempää. Hih.

Tytöt leikkivät parvekkeella ravintolaa - olihan tänään Ravintolapäiväkin! Kesä ja Helsinki ovat niin mahtava kombo, tänään saimme siitä pitkästä aikaa muistutuksen. Ei voi mikään harmittaa näillä eväillä. Eikä ainakaan, kun parvekeravintolan kokilla oli kesän huikein asu! Love, love!


Meidän pienin Papu ja metsänpoikasissa. 


Huomenna valppaana klo 12. Harakanpesä Shopissa Papu ja metsänpoikanen -malliston uutuuksia ja Nappikaupungin herkkuja hellehintaan! Intoillaanko siellä kesästä, entä Papusta?


Kuvat lainattu Papun FB-sivulta


 *) blogiyhteistyö

Suosikit