Attitude is everything

Hei mahtava ilma ulkona! Kävin hakemassa laten aamulla, kävelin Eurohumppatorin läpi, koin minihetken julkisuudessa, kun vilahdin suurella todennäköisyydellä myös aamuteeveessä Ylen ikkunan ohi reippaillessani. Hyppäsin auringon paisteen siivittämänä bussiin. Astelin kevein askelin töihini. Zippadippaduudiidaa.

Tähän mennessä olen kirjoittanut lakimiehelleni (tää on nyt kuuminta hottia, kun mun ex-partnerillakin on lakimies, niin on hyvä pitää suhteita yllä myös omaansa - vielä kun on ylipäätään työsuhteessa). Naputtelin hänelle muutamista mieltä askarruttavista kysymyksistä, kuten kesäloman pituuden heittelemisestä IsoH:n mielialan mukaan, niistä iänikuisista päivärahoista ja lomarahoista, joita Herra IsoH ei aio maksaa. En aio kuitenkaan lähteä mihinkään riitaisiin toimenpiteisiin, tämä on enemmänkin just to cover my back, kuin Detective Andy Sipowicz sanoisi Magnum nelinelosestaan. Ja kas, mielialani on yhä aurinkoinen! Hyvä minä!

Toimiston pojutkin ovat hyvällä tuulella. Eivät tosin puhu mitään, mutta olin havaitsevani pikkuruisen positiivisen merkin, kun Puudeli tokaisi, että "Nyt ovat voikukatkin ilmestyneet tien varsille!" Siihen H.N sai töksäytettyä: "Badöflauös". Voikukat myös ameriikaksi, voilà! Herttinen sentään! Evribadi is söy häpi hiö.

Aion todella vaalia tätä positiivista asennetta, koska myös erään tutkimuksen mukaan, positiivinen asenne viivästyttää vanhenemista. Mitähän muuta hyötyä tällä mun asenteen muutoksella on, besides the obvious, mun hermoromahduksen estäminen? Löysin artikkelin "Positiivinen asenne antaa potkua!" (Kas, kun ei "potkut"). Se löytyi yllätys, yllätys työnhakijoiden palstalta, jossa lobattiin "tervettä itsekkyyttä". Osaamme oman työmme paremmin kuin kukaan muu. Aina ei ole tarpeen ottaa vastaan muiden nurinoita ja voivotteluja, eikä aina tarvitse olla valmis kuin partiopoika muiden hyppyytettäväksi. Merci beaucoup, my point exactly. Tämän positiivisen fiiliksen ylläpitäminen ei ole muutes edes yhtään vaikeaa!

A tout à l'heure!

Suosikit