tiistai 8. syyskuuta 2015

Herkän ihon Weleda tuoksuu manteliltaPistäydyin Ruohonjuuressa lounastauolla ja huomasin, että Weledan Almond Sensitive Skin -sarjan tuotteita on syyskuun tarjouksessa. 

Manteli on paljon käytetty ainesosa kosmetiikassa, sillä sen öljy ravitsee ja hoitaa erityisesti kuivaa ihoa. Manteliöljyssä on runsaasti A- ja E-vitamiinia. Kuivan ihon lisäksi, manteliöljy sopii myös rasvoittuvalle iholle, sillä se tasapainottaa ihon rasvatasapainoa.
 
Weledan Manteli-sarja onkin täydentynyt kolmella uudella tuotteella, jotka sain jokin aika sitten testiin.  

Sarja on tarkoitettu herkälle iholle ja hoitava se onkin. Weledan Manteli-vartalovoide koostuu luomulaatuisesta manteliöljystä ja suojaavasta mehiläisvahasta, jotka saavat ihon tuntumaan ihanan sileältä.

Tuoksuton se puolestaan ei ole ja minä näen aina silmissäni mantelilikööriputelin, kun hieron vartalovoidetta sääriini. Mistä tämä kertookaan, mene ja tiedä.


Sarjan toinen uutuus käsivoide on päässyt työpisteelle kaveriksi. Se on ihanan pehmeäksi tekevä voide ja säästelen sitä vähän vielä syksyn ensimmäisille viileille keleille, jolloin kämmenselät alkavat kaipaamaan kosteutusta. 
Suihkusaippua on oikeastaan kermainen suihkuvoide, sillä se on oikeasti saippuaton, jonka luonnolliset kookos- ja sokeritensidit puhdistavat ihoa sitä kuivattamatta. Manteliöljy yhdessä sheavoin kanssa kosteuttaa ja suojaa ihoa. Suihkuvoide on meillä koko perheen käytössä - tai ihan en ole varma, käyttääkö perheen iskäkin tätä - mutta lapset laittaa pinkkiä pesuainetta erityisen mielellään.

Ei kommentteja: