#heiäitikinleikkii - Lego uutuudet Pop Star

- Onkohan toi Livin tukka suoravärjätty? - Varmaan on. Color Mask Paintillä taatusti.

Kuka muu äiti rakentelee legoilla, siis silleen ihan oikeasti - ei vain etsi kadonnutta palasta lapselleen? Minä löysin tämän mainion stressinpoistajan joskus viime talvena ja eräänkin kerran lapsirukka taisi ihan jo jossain vaiheessa anella, että voitaisiko jo mennä nukkumaan, kun äiti ei malttanut jättää Emman keittiötä kesken. Joo mee sä jo nukkumaan. Äiti tulee kohta.


Pukuhuone aukeaa sivuille, kuin lavarakennelmissa konsanaan.

Tänä syksynä on tullut Lego Pop Star -uutuudet*)ja Lego Friendseihin on tullut uusi tyttö - Livi. Tsekkaa myös 3D esittely.
Meidän koululainen sai Legolta näitä uutuuksia leikittäväksi ja äitikin on ollut mukana leikeissä. Koululainen tosin itse täysin itsenäisesti kokosi pukkarin, siis pukeutumishuoneen, joten äidille jäi tällä kertaa vaan leikkiminen. Vai olisikohan tämä paremminkin bäkkäri


"Istu! Good boy!"
Ooo Livi, sinulla on upeita hameita täällä hengarissa. Saisinko lainata? Ja voi, ovatko nuo Manolot tuossa kenkälaatikossa? Ooo, saisinko sovittaa? 

Lapsen mielestä ne eivät ole Manolot, vaan korkkarit. Okei.


"Et syö niitä koira!"


Pop Stareissa on mukana tuttuun tapaan pientä sälää - on käsilaukkua, huulipunaa, fööniä, rusetteja, kirje postilaatikkoon. Näillä on aina suurentunut riski joutua imuroitavaksi. Melkoisen hyvin näitä on kerätty lattioilta ja äitikin armollisesti tarkistaa imurin säiliön, jos oikein putkessa rapisee. En kait minäkään halua, että jokin kriittinen palanen puuttuu rakentaessani leikkiessämme legoilla.
Livin pukuhuone pannaan yöksi säppiin ja aamulla tsekataan postiluukusta faniposti. Ihan parasta!
Onko muita äitejä, jotka ovat löytäneet legoilla rakentelun ilon?

Monesta paikasta Pop Tartsit eikun Starat on loppuunmyytyjä monesta paikasta, mutta Stockalta näyttäisi löytyvän. Tästä pääset.  

*)Sis. mainoslinkki

Suosikit