lauantai 29. elokuuta 2015

Eräs ihanuus #ruutumekossaan

Maailman ihanin kuopuksemme sai kutsun syksyn ekoille kaverisynttäreilleen ja tyylistään tarkka neiti sai valita Harakanpesä Shopista juhliinsa mekon.*) Neidin suosikiksi valikoitui Papun uudesta Mökkipolulla mallistosta Ruutu-mekko

Mekossa on 3/4-osa hihat ja matsku pehmeää puuvillaelastaania. Harakanpesä Shopin avajaisista nappasin mukaaani saman kuosin Ruutu-kääntöpipon,*) joka on kuin tehty koralliin Pico-takkiin. 

Minua miellyttää aina vaan se, että Papun tuotteilla on Ökotex-sertifikaatti, joka takaa, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. En voi ymmärtää vaatteita, missä näitä myrkkyjä ylipäätään on. Kannattaa poiketa Eerikinkadulle (9) tsekkaamaan Harakanpesä Shopin valikoima. Niin Papulla kuin Mainiolla tulee olemaan Shopissa koko mallisto esillä. Tuotetäydennyksiä on odotettavissa lähipäivinä. 

Papun Ruutu-mekko menee niin juhlassa kuin päiväkodin arjessa. Päiväkodissa menee alkujännitysten jälkeen hienosti, bestis on myös palannut lomilta, jolloin päiväkodista ei tekisi mieli päivän päätteeksi kotiin lähteäkään. Vaikka kotona ei kesälomalla päikkäreitä enää juurikaan nukuttu, niin päiväkodissa maistuu unet. Tämä ei ole vaikuttanut iltauniin, joten arjen aloitus rasittaa selvästikin alkuun enemmän. Kunpa töissäkin voisi vetäistä nokoset. Krooh... Zzzzz...

Harrastuksia ei ole vielä aloitettu. Kuopus isänsä iloksi on osoittanut musikaalista lahjakkuutta, erityistä kiinnostusta (sohvatyynyjen) rummuttamiseen. Myös tanssi - melkoisen moderni - on lähellä lapsen sydäntä. Vielä ei kuitenkaan ole ollut suurempaa kiinnostusta ohjattuun harrastukseen, joten saamme nauttia esityksistä exclusively kotona.

Kohta saadaan meilläkin juhlia synttärijuhlia, iik, en kestä, että tuo pieni viisastelija on jo pian neljä. Ihan pieni kuitenkin yhä. Onneksi.


*) Saatu bloginäkyvyyteen

4 kommenttia:

Kati (Ei ihan vielä) kirjoitti...

Kaunista! :) Papun syksy on kyllä kaikilta osin melko ihana. Ihan kuin olisin perjantaina itsekin tuhlannut yhden saturaisen näihin... Ja helposti olisi mennyt toinenkin. Suunnitelmissa olisi kans sovituskuvia blogiin, mutta meillä on vielä kaikki syksyn uutuudet korkkaamatta muutkin. Ollut muka niin kesä, ettei ole tarvittu :D

Riikka kirjoitti...

Kiitos Kati. Minä en ole kovin paljon lapsilla vaatteita kuvaillutkaan viime aikoina, mutta tämä mekko vaan sopii niin ihanasti hänelle.. Niin ja arvaa, ostin itsellenikin yhden syksyn makeimmista mekoista. Täytyy yrittää saada sekin tänne. Aurinkoista viikonloppua!

*Laura* kirjoitti...

Ihanalta näyttää! Tuo pipo käy niin ihanasti tuohon takkiin, että voihan täydellisyys! :)

Riikka kirjoitti...

Kiitos. Neiti kyllä on itse täydellisyys kaikissa mekoissa ja pipoissaan. <3