maanantai 13. heinäkuuta 2015

Sneak Peek AW15 Mini Rodini

kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
kuva


This collection is inspired by ’The Jungle Book’ look-a-like landscape of India. The Indo Persian influences from the Mughal Empire, the amazing wildlife, beautiful Indian Punjab and the decadent and mysterious life of the Maharanis and Maharadjas.
 Maistiaiskuvat napattu täältä, täältä ja täältä.

Tämän näköisiä lapsia on sitten näkyvissä ensi syksynä ja talvena. Kaupoista Mini Rodini AW15 löytyy heinä-elokuun vaihteessa. 

Meillä ei tule näkymään lepakoita eikä hiiriä. Tutut pandat seikkailevat ja noita tiikereitä on nähty nyt jo monta seasonia. Meidän tytöt eivät pue päällensä niitä mistään hinnasta - eikä kyllä äitikään osta. Heh!

Tällä hetkellä tuo alimmainen mekko on sellainen, jota voisi harkita. Ja tummansiniset tennarit. Täytyypä kaivella jostain vielä ne tulevat topat? Joku punapeppupaviaanihan niihin on taatusti painettu sekoilemaan. :D

Kolahtiko punjabilainen viidakkokirja siellä? 


6 kommenttia:

Kati (Ei ihan vielä) kirjoitti...

Edellinen mallisto iski niin täysillä, että nyt ihan yllättää, että nämä eivät iskekään yhtään. Kamala sanoa, mutta osa on jopa melko karmivia mun silmääni :D No, säästyypähän pennoset Moloihin, hihi!

Riikka kirjoitti...

Aina näistä jotain tarttuu jossain vaiheessa, mutta maltillisesti viime aikoina. Molokeroita en ole vielä tsekannut muuta kun ne leopardit ja mustat Stockalla. Kunhan nämä kesäkelit (ehe ehe) antaa myöten, niin sitten joutaa tsiigailemaan. ;)

Taikinanaama kirjoitti...

Toi likaisen näköinen apinapaita ja valkosininen mekko oli kivoja! Pandat on aina ihan plääh, mutta mä voin vannoa, että kunhan vauva syntyy, niin hullaannun taas.. Johonkin vauvakamaan!

Riikka kirjoitti...

Joo, se kuuluu asiaan se hullaantuminen. Sä varmaan vielä pahasti, kun sulla on se vauva. Mä en saa kiinni siitä valkoisesta mekosta. Siinä menee ne ompelukset ekin oun silmään vinksalleen. Sekin on varmaan tarkoituksella vähän vinksahtanut.

Anonyymi kirjoitti...

Itseeni ei oo enää viimeiseen kolmeen mallistoon iskeny mini rodini. Tästä voisin ehkä ostaa tuon apinapaidan. Vanhemmasta rodinista tykkään, mut nyt kun näitä näkyy joka toisella niin ei enää nappaile :P Luulen, ettei mini rodini-hypetys tule enää kovin kauaa jatkumaan. Laadultaan tykkään kyllä kovasti :)

Riikka kirjoitti...

Hei, meilläkään ei ole tarttunut mukaan mini rodineita näistä uusimmista mallistoista kovinkaan montaa, kun lapset päättävät itse, mitä pitävät päällään. Tuohon laatuasiaan voi kommentoida, että ei ole kaikki MR:t aina sitä parasta laatua, kuten esim. lörähtelevät trikoot muutama season taaksepäin, mutta tässä ovat ilmeisesti petranneet. Papua voi kehua laatuasioissa. Ne legsut ovat kestäneet meillä käyttöä.