Kylppärin kaapit kondikseen ja menovinkki torstaille Ruohonjuuren Ystikseen Kamppiin!

Ei vain Crazy Rumors, vaan Hurraw. 100% luonnollisia huulirasvoja montaa makua järjestyksessä.


Lomalla on aikaa järjestellä paikkoja, etenkin jos sataa. Arkena ei jaksa alkaa mitään isoa proggista iltaisin työpäivän päälle. Vaan lomalla on eri moodi ja silloin ei ole mitään syitä, miksi siirtää pitäis hoitaa -juttuja.

Yhden hyrskylän (lastenhuone) jo tässä hanskasin viikko takaperin ja onneksi tartuin siihen heti loman alkajaisiksi, sen verran aggrea se vaati. Ehkä siitä tulee oma postauksensa. Löytyy nimittäin se ennen -fotokin.

Nyt kävin kylppärin kaappien kimppuun eikä postauksessa nyt näy kauniita koreja, joita voisikin lähteä alesta metsästämään, mutta tuli järjestystä vanhoihin kaappeihin. I like.

Roskiin nakkasin kaapin perukoille ajautuneet liivinsuojukset ja synnytykseen valmistautumisöljyt, kaikki muutkin pullonpohjat ja kappas vain, kylppärin kaappien sisältöä voisi kutsua muutamaa tuotetta huomioimatta, orgaaniseksi. Hienosti ovat synteettiset tuotteet viime vuosien aikana korvautuneet luonnonkosmetiikalla. Hammastahnat tosin ovat fluoria ja näin saa ollakin, mutta juurikaan muu ei. 

EcoToolsin siveltimet ja Vita Liberatan kabukin pesin meikkiputsarilla ja kuivatin vaakatasossa pyyhkeen päällä. Ah, puhdasta tuli niistäkin. 

Siivoaminen on kuin tietynlainen puhdistautumisriitti, joka puhdistaa niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Toisaalta voi puhista, että miten tuhlasi kokonaisen päivän jonkun kaapin kimpussa, mutta hei tämän kesäsään ollessa mitä on, ei ihan hirveesti harmita.

Ai niin, se menovinkki!

Huomenna torstaina kannattaa suunnata Kampin Ruohonjuuren Ystikseen, sillä siellä on kaikki ystismyynnin tuotteet -40% alella klo 11 alkaen. Jos olet kantis, mene jo klo 10. Kantiskortin saat myymälästä, jos sinulla ei ole sellaista.

Siivoaako siellä kukaan muu lomallaan?
 

Suosikit