maanantai 6. heinäkuuta 2015

Herkulliset ja nopeat luomulätyt lounaaksi

Kuva Kruunuherkku

Lomalla pitää syödä eikä ihan joka päivä voi käydä ulkona syömässä. Pyrin ettei meillä syötäisi kamalasti eineksiä, mutta silloin kun syödään, niin tässä on yksi vinkkaus, jota voi hyvällä omallatunnolla tarjoilla ja makukin on kaukana teollisesta.

Löysin nämä luomupinaattiletut Stockalta talven aikana ja joka kerta Herkussa käydessä nappaan näitä ostoskoriini. Nämä maistuu niin kylmänä kuin pannulla paistettuna tai jos on superkiire, niin mikrossakaan maku tuskin huonommaksi muuttuu. 



Kaikki on letuissa luomua, Himalajan vuorisuolalla ja luomumuskottipähkinällä maustettuja, ei ole E-koodeja, eikä muutakaan ikävää, joilta peruseineksissä silmäsi suljet. 

Itse olemme hurahtaneet näihin pinaattilettuihin, mutta kävin kurkkaamassa valmistajan sivuilta, niin valikoimiin kuuluu muun muassa luomulihamakaronilaatikko, luomujauhelihakiusaus, luomujauhelihapihvi sekä monia muitakin kursailemattomia luomukotiruokia. Pelastus erityisesti loman jälkeiseen arkeen! Tykkään!

Mikäli et löydä lähikaupastasi, pyydä kauppiasta tilaamaan. Kruunu Herkun herkut valmistetaan Juvalla.


Ei kommentteja: