lauantai 20. joulukuuta 2014

Huokaisu //keskellä//kaikenJouluisin kotona leivotaan ne perinteiset piparit ja tortut.  Lapset rakastavat leipomista ja illalla valmistivat torttuja, äidin vain seuraillessa vieressä. Torttuihin luumun sijaan meillä laitetaan vaniljatuorejuustoa ja omenakanelihilloa. Meillä mennään usein sieltä, missä aita on matalin, jotta ylipäätään näitä herkkuja uunistamme valmistuu. Siispä valmis voitaikina ja kannattaa varmistaa, että hillo tai marmeladi kestää paistamista.

Tänään suunnittelin säntääväni kaupungille hoitamaan vielä joulun asioita, vaan huomasin, että itse asiassa on syytä yksi päivä ihan vain huilia. Loput pukin asiat paperille ja hoidetaan ne huomenna. Tämä hyvä näin.

Tänään seuraillaan outojen näppyjen ilmaantumista kuopuksen iholle ja vältetään liikaa spekuloimista, mutta mielessä on kuitenkin, voiko vesirokko mennä ohi kolmessa päivässä???

Teetä kuppiin ja syvään hengitys. Awww. Joulu. ♥5 kommenttia:

Jennijee kirjoitti...

Gosh, toivottavasti ei vesirokkoa! Otahan pienet Baileysit, kyllä se siitä.

Riikka kirjoitti...

Kyllä. Vesirokkoa. Taitaa tarvita koko pullollisen Baileysiä.

Anonyymi kirjoitti...

Oujee. Mutta hei. Joulua voi viettää koska tahansa - sitten kun jaksaa ja on aikaa. Meillä oli itsenäisyyspäivänä joulu lahjoineen nyt, ja joskus on vietetty joulua pitkänä viikonloppuna helmiksuussa. Loppiainen on hyvä päivä viettää joulua. OP

Maagi kirjoitti...

Hyvä OP! Juuri tällä ajatuksella kannattaa mennä. Joulu on mielentila.
Tsemppiä sinne sairastuvalle!

Riikka kirjoitti...

OP kiitos tsempistä. Ihana joulu tuli -ihan kaikesta etukäteistuskailusta huolimatta. Mukavia pyhiä sinnekin!

Maagi, niinpä niin, kun me ollaan yhdessä, kaikki on hyvin. Kiitos.