Joko muka toppaa?

Huomaa raidalliset kynnet..

Vietimme tyttärieni kanssa Stocka-jätski-HM (viisivuotiaan lempikauppa) -lauantaipäivää, ja kyllä piti silmiä vähän pyöräyttää kaupungilla, kun näin lapsia (lukuisia) ja aikuisiakin puettuina toppavaatteisiin. Siis whaaaaat! Täällä Helsingissä lämpötila on ollut tänään about +10. Eikä mainittavaa tuulta siinä lisänä. Meillä mentiin ihan kepoisasti ohkaisissa takeissa, tosin kaksivuotiaalla oli fleecetakkki leoparditakkinsa alla. Viisivuotias halusi vähän hienostella, ja hänen takkinsa oli tosi ohut, eikä alla ollut kuin collari. Hienosti pärjättiin, ja kuumakiemurtelujakin koettiin pariin otteeseen. Nämä tosin sisätiloissa.


Piti ihan jäätelöä ottaa, kun Pupullakin oli niin kuuma!

Isosisko ehdottomasti halusi ostaa siskolleen ja itselleen HM:n tyynyliinat. Kappas vain, niissähän on Puput! No ihan söpöthän nuo ovat. Ja onneksi pupu eikä mikään karmee örkki (lue: monster high).


Minä nukun nyt.

Täytyy kuitenkin myöntää, että kävi mielessä, edellisen talven haalareiden myyntioperaatiot, eikä vähiten sen uuden hommaaminen. Tästä en kuitenkaan mitä sutia vedä, sillä talvihaalaria pidetään ekan kerran marras- tai joulukuussa. Sano mun sanoneen. 

Villakerrokset voisi tietysti tsekata. Pieni osa minussa toivoo, että villaa täytyisi hankkia, sillä olen löytänyt aivan ihkun latvialaisen Paade Mode -merkin, jolla on ihan mielettömän upeita villaleggareita ja -takkeja. Ehdottomasti sinne must have -lokeroon, jos on se tarve.


Paade Mode
kuvat: Busstop

Huomasin Stockalla, että sieltä saa tämän viikonlopun kantikset päällysvaatteet -20%. Siis naisten ja miesten. Eikä koske Canada Goosea eikä urheilua. Myös verkkokaupassa täällä.

Nyt mä meen kaveeraamaan noiden ihanusten kanssa. Tässä välissä on havaittavissa tehokasta toimintaa kaksivuotiaalta. Kaikki (ihan kaikki) dvd:t pudoteltu lattialle. Mikä hemmetti siinä on? Eikä vain se, vaan ne paperit on kiskottu niistä myös pois. Minä työnnän ne kohta johonkin.

 
Mitä minä oon tehny?

P.S. Hei kurkatkaapa tänään vielä jossain midnight-vaiheessa tänne, ajattelin laittaa ihan vaan teille ihanille naisille yhden kivan jutun. Vinkkinä: sen voit laittaa päähän. Ei ole ämpäri. Iloista viikonlopun vilskettä!

*) Sis. mainoslinkki

Suosikit