Viikonloppu latautumassa, lataudu sinäkin


Oi, ihana viikonloppu. Hengähdystauko on jälleen edessä. Tämä on varmasti yksi viikon parhaista hetkistä. Mieli ei ole kuitenkaan vielä asettunut lepoon, vaan se yrittää asettaa kaikenlaisia tavoitteita tälle parin päivän vapaalle. Täytyy saada jotain aikaiseksi.  

Pitäisi siivota eteisen lipaston laatikot, pestä pyykkiä, viikko sitten on aloitettu liinavaatekaapin siivous, pyyhkeet vieläkin siisteissä pinoissa, lakanoihin ja liinoihin en koskenut, mutta nekin tulisi inventoida ja heittää pois kuluneimmat, jotta voisi ostaa uudet pellavaiset, unelmaiset... Lastenhuoneessa on käynyt pyörremyrsky, siellä pitäisi ottaa urakka, isänpäivä ensi viikolla ja joulukin kohta.

Tässähän kohta ihan hengästyy. Kaikki on kuitenkin periaatteessa mukavia juttuja, kunhan vaan saisi tehdä rauhassa, inspiraation iskiessä, ei pakkona. Olen opetellut, että olisi hyvä vähän tykätä näistä askareista, mutta siivousprojektit ärsyttävät suuresti, jos samaan aikaan toiset vaan chillaavat. Paras olisi kun järjestelyt tapahtuisivat ollessani yksin, vaan silloihan pitäisi nauttia omasta ajasta. Onko tämä ihan mahdoton homma?

Tänään etäpäivänä ei tullut syötyä kunnon lounasta, 2/4 perheestä on omissa menoissa, taidetaankin lähteä kuopuksen kanssa kauppaan etsimään jotain hyvää, jolla aloitamme tämän viikonlopun. Se on hyvä tavoite ja melkoisen helposti saavutettavissa. Mietitään sitten ehdimmekö tänään enää muuta, ehkä ei.

Levollisuus on myös yksi tavoite, toivottavasti se täyttyy Sinulla. Mukavaa viikonloppua!

Suosikit