Ostakaa saippuaa! Marius Fabren jokapaikan pesuaine ja herkän ihon saippuahiutaleet pyykille
Laittakaapa taustalle kuulumaan tämä ranskalainen acordeon, kun esittelen seuraavat kotimme puhdistusratkaisut - niin hyvät tuotteet on kyseessä, eikä välttämättä edes tarvitsisi muita. Sain syksyllä siivojaa - ja koko perhettä varten - Ruohonjuuresta ranskalaisen Marius Fabren mielenkiintoisia saippuatuotteita.

Pyykille tarkoitetut, myös nyt hyvin trendikkäät ja suositut saippuahiutaleet ovat olleet meillä aikaisemminkin käytössä ja tulevat olemaan jatkossakin, kunhan tämä pussi tyhjenee. Hiutaleet ovat erityisen riittoisia siksi, koska itse käytän kourallisen litraan vettä (meillä ei kovin likaista pyykkiä) ja litra pyykinpesusaippuaa riittää meillä 1-2 viikon pyykkeihin - riippuen pesukoneellisista ja annostelu on kupillisen (2dl) verran. Pesutehoa voi muuttaa myös lisäämällä kaksi kourallista litraan vettä. Muista sekoittaa seos hyvin ennen koneeseen laittamista.

Miksi pyykkihiutaleet? Meillä on herkkäihoisia ja entinen atoopikko, joten saippuahiutaleet ovat hellävaraisia ja ne sopii myös allergiselle. Ei sisällä väriaineita, tuoksuja tai ylimääräisiä kemikaaleja. Olen pessyt hiutaleilla ihan kaiken pyykin. 

   
Marius Fabren nestemäinen musta saippua herätti minussa alkuun epäilyksiä, koska se tuoksuu melko voimakkaalle. Vaan tuote on aivan loistava. Se purkin musta, paksu lieju (pardon my French) on peräisin oliiviöljystä, äläkä anna sen ulkomuodon hämätä. Tämä täysin luonnollinen ja ekologinen tuote käy sitten ihan joka paikkaan. Eli käytännössä jos kodin pesuaineita pohtii, niin riittää, jos ostaa tämän. 


Musta saippua nimittäin sopii kaikille kodin pinnoille, kuten lattioille, kaakelille, hopealle, kuparille, nahalle, vaatteille ja tahroille, lemmikkieläimen pesuun, grillin puhdistukseen ym. Tuote on ennen kaikkea tehokas ja itse olen siivouksen lisäksi käyttänyt tätä tahranpoistossa. Kukkien lannoitukseen aion kokeilla sitä myös. Tsekkaa vielä käyttövideo en francais, nauti siitä! Hauskaa siivoilua! Au revoir!


*) Tuotteet saatu

Suosikit