Saunailta / Centifolia hiustenhoito / Mukana myös lapsiperheiden ehdoton tuote


Kohta päästään taas saunomaan, en malta olla hehkuttamatta torstai-illan taikaa, joka hartaalla saunomisella tuo jo lupauksen lähestyvästä viikonlopusta. 

Olemme viime aikoina kantaneet hiustenhoitotuotteiksi ekosertifioituja Centifolían tuotteita, jotka ovat miellyttäneet niin äitiä kuin tyttäriä. Löysin sarjan etsiessäni 13-vuotta täyttäneelle tytölle sopivaa ensimmäistä ihonhoitotuotetta ja ostin Centifolían misellivettä, joka ei ollut voimakkaantuoksuinen ja se sopi nuoren tytön herkälle iholle. 

Erittäin kohtuuhintainen (hiustenhoitotuotteet noin 10e, täishampoo 19,90e) ja laadukas sarja löytyy Stockalta, myös verkkokaupasta

Meillä on testissä sarjan hiustenhoitotuotteita. Joka lapsiperheen ehdoton tuote on täiden ehkäisyshampoo. Ehkäisy on aina parempi kuin poisto, joten siksi meillä nämä shampoot ovat käytössä lukuvuosittain. Eteerisiä öljyjä sisältävä shampoo tuoksuu voimakkaalle ja ensimmäisellä pesukerralla viisivuotias oli sitä mieltä, että äiti saisi pestä sen pois nopeasti. Tuoksu kuitenkin hellittää nopeasti, kuten yleensä eteeriset öljyt ja myöhemmillä kerroilla, shampoo on saanut vaikuttaa sen vaatimat muutaman minuutin ilman mitään mutinoita. Schoolchildren's best friendin raaka-aineet ovat 100% luonnosta peräisin. 


Itse olen tykännyt paljon mantelishampoosta. Siinä on samanlainen makea tuoksu, mikä syntyy kun valmistan aamuisin superfood-puuroa, jossa nesteenä käytän mantelimaitoa. Myös hiukset tykkäävät.


Ihanat, makealle vadelmalle tuoksuvat shampoo, hoitsikka ja hiuksiin jätettävä hiushoitospray ovat myös meidän kaikkien suosikkeja. Myös lasten hiukset kiittävät aamulla, kun hoitospray selvittää takut kivuttomasti.  

Jälleen erittäin toimiva luonnonkosmetiikan löytö, jota voin hiustenhoitotuotteiden osalta suositella lämpimästi. Sarjan muiden hoitotuotteiden testaamista odotan mielenkiinnolla. 


*) tuotteet saatu

Suosikit