Angry Birds vitamiinit lentää sun huuleen
Monissa perheissä nappaillaan jo neuvolan suosituksesta vitamiineja, ainakin sitä D-vitamiinia. Montaa muutakin lisäboostia voisi ottaa ainakin ajoittain, mutta meidän lapsille ei ole maistunut mikään ravintolisä. Vaan nytpä postiin tuli meille osoitettu, erityisesti lasten mielestä maistuva paketti, kun saimme täydennystä vitamiinivarastoihin.


Monivitamiinit ja D3-vitamiinit maistuvatkin yhtäkkiä lapsille kuin karkki ja syy siihen on ehkä Angry Birdsien. Vitamiineissa ovat myös maut kohdillaan ja makuhermoja kutkuttelee mielenkiintoiset kombot cola-limestä, mango-appelsiiniin ja päärynä, vadelma ja salmiakki -settiin. Cola-lime on hyvällä tavalla kirpakka ja suureksi yllärikseni tarkkasuisen esikoisen suosikki!


Meille on kertynyt kotiin useampi purkki eri makuisia ja -kokoisia vitamiineja, joita olen turhaan yrittänyt syöttää lapsille. Kun ei maistu, niin ei maistu. Esikoinen nauttii hyvin vähän maitotuotteita, joten olen huolissani mm. kalsiumin saannista. Tosin onneksi muitakin kalsiumin lähteitä löytyy, kuten pähkinät ja kirjolohi, mutta ei näitä siinä määrin mene, että kalsiumvarastot varsinaisesti pullistelisivat. Kannan tästä vähän huolta.Änkkärit tarjoavat tärkeää vitamiinia Epic D3:sta ja yksi tabletti sisältää 10 µg D-vitskua. Näin ollen näillä saa herkutella ja suositeltu annos onkin 1-2 tablettia päivässä. Näistä esikoisen suosikki on salmiakki ja kuopuksen päärynä. Myös vadelma maistuu sallittuna toisena tablettina. Mä tykkään näistä kaikista.


Änkkäreissä tarjolla on monivitamiineja, jotka sisältävät 16 eri vitamiinia ja kivennäisainetta. Sitten on kiinnostava Puolustus -vitamiini, jota annan lasten napata erityisesti flunssa- ja norokaudella. Tabletti edistää immuunijärjestelmän toimintaa sisältämällä C- ja D-vitaminia sekä Wellmunea WGP:tä, luontaista polysakkaridia, joka aktivoi immuunipuolustusta. Tämä  betaglukaani antaa keholle jatkuvan suojan taudinaiheuttajia vastaan ja vahvistaa immuunijärjestelmän tehoa. Tähän mennessä, lapset ovat  sairastaneet erityisen vähän, joten nappaillaan näitä jatkossakin.

Plussaa on se, että nämä tabletit saa pureskella, eikä tarvitse yrittää nielaista kokonaisena. Pidetty maku yhdistettynä pureskeltavuuteen saa meiltä isot propsit. Änkkärit ovat onnistuneet vitamiinimarkkinoillakin.


Vielä yksi vitskuvinkki erityisesti salmiakkifaneille. Edullisissa Musta aurinko D3-vitamiineissa on myös kalsiumlisä ja kahta eri vahvuista vitamiinia  30 µg ja 50 µg. Menee myös karkkinälässä, mutta tässä tapauksessa on pysyttävä kohtuudessa!

Angry Birds -vitamiineja myy apteekit ja mm. Hyvinvoinnin tavaratalo, jonne tuotteet on tässä linkattu.

*) tuotteet saatu
**) sis. mainoslinkkejä  


Suosikit