Koululaisen työpiste ja ne kivat jututKoululaisen työpiste näyttää tältä. Tässä läksyjä tehdään säännöllisen epäsäännöllisesti, keittiön pöytä taitaa olla se peruspaikka, ainakin jos vanhempi on mukana läksyhommissa. Tason äärellä kuitenkin piirretään, kirjoitellaan, luetaan ja kyllä niitä läksyjäkin silloin tällöin tehdään.

Tuolina on Stokken Tripp Trapp, josta olin jo luopumassa, mutta siirsinkin toisen keittiön tuoleista tähän, mutta huomaan, että keittiöön jääneestä Tripp Trappista kilpaillaan. Pitäisiköhän tämän tuolin vielä muuttaa keittiöön, niin ei tarvitsisi kinata - ja tähän voisi hankkia vaikka Hay J77? Niitä voisikin sitten vaivivkaa kerätä keittiöön jokusen, mutta kaipaan ensin käyttäjäkokemuksia. Olen lukenut, että eivät niitä mukavimpia istuttavia ole - mukamas. En oikein meinaa uskoa tätä, kun ovat niin kauniita. Miten lie, onko kokemusta kenelläkään?Hay J77 / Finnish Design Shop

Olin jo hilkulla hankkia toisen String System seinäpaneelin ennen kuun vaihdetta, kun olivat kantisalessa Stockalla, mutta piti vielä Miehen kanssa siitä jutella ja niinhän se kamppis otti ja jätti. Murr. Säilytystilaa lastenhuoneessa on niin skidisti, niin olen päättänyt laajentaa String-hyllyä hankkimalla yhden seinäpaneelin lisää (taulu joutuu vaihtamaan paikkaa) ja siihen sitten hyllyjä poikineen - pari kolmen hyllyn settiä. Ensin ajattelin hankkia pari vetolaatikkoa, mutta kävin niitä vetelemässä kaupassa ja totesin, että ei niitä lastenhuoneeseen, ehkä olohuoneeseen, mutta koska String System on lastenhuoneessa, niin hyllyt ovat parempi vaihtoehto.

String Systemin laajennus on ikuisuusprojekti, koska se on niin mahtavaa, kun sitä voi modata miten tahansa. Se on myös niin ihanan kallista. Senpä tähden kannattaisi aina toimia, kun joku String-kamppis pärähtää päälle. Pitäkää silmällä Finnish Design Shopia ja Stockaa. Vepsäläinen välillä alettaa Stringejä. Osia voi hankkia vähän kerrassaan. Meillä on keittiössäkin hyllyn mentävä paikka, niin sinne olen visualisoinut seinäpaneelit ja muutaman hyllyn. String Pocket on liian mini sinne. Toteutus ei ole vielä aikataulutettu, mutta kamppiksia silmäillään.
Hei muuten, onko teidän koululaiset jo bonganneet Project MC2:n Netflixistä? Meillä tämä innostus iski joulun alla ja sai äiti koko Euroopan koluta, jotta pukin konttiin saatiin kuvan McKayla McAlisterin laavalamppuineen. Yritin sanoa, ettei joulupukki saa tuota nukkea, koska sitä ei myydä Suomessa, niin lapsi vain totesi, että onneksi hän pyysi sitä joulupukilta, koska joulupukki tuo toiveet vaikka maailman ääristä. Aaaarg. No tämä löytyi Saksasta ja pukki toteutti toiveen.

Idis Project MC2:ssa on ihan likeable, koska niiden slogan on "Smart is the new black". Nämä tytöt eivät ole mitään pissiksiä, vaan super-fiksuja nörttejä, jotka ovat siis super-cooleja. Äiti tykkää ja niin lapsikin. Netflixissä nähtävillä kolme jaksoa. Me halutaan lisää. Ollaan tehty itse myös sormenjälkiä. Kröhm, yksi äitikin vähän into piukeena. Hei ja mitvit, Sanni julkaisee uuden biisinsä ensi viikolla, eikä se ehkä ole niitä, mitä haluaa ekaluokkalaisensa tai neljävuotiaan kuopuksensa hoilaavan. Miksi, oi miksi. Oh well. Ehkä ne kuulee sen väärin, kuten neljävuotias Antti Tuiskun ...waa ja pöydät täyteen, maailma on auki, ESKOT lähtee...
 
 

Hyllyistä löytyy kaikenlaisia aarteita. Timangipeili, timantit, petsit, vihko (Moko Marketista). Sophie la Girafe on söpis hahmo. Korurasia on ihana lahja, samoin kuin saman sarjan soittorasia, ja lumisadekoriste. Nämä saatu lahjaksi maahantuojalta.Ekat kävelykengät roikkuvat seinäpanelissa. Irroneet hampaat(2) rasiassa yhdellä hyllyllä, isin kanssa tehty kaarnalaiva ylimmällä, Jolie shopista äidille meikkejä sisältäneessä mintunvärisessä laatikossa pidetään kyniä, joita on helposti jotain neljäsataa kappaletta. 

Työpiste/hyllykkö kätkee sisäänsä monia muitakin ihanuuksia, lapselle tärkeitä asioita. Kaikkea ei tarvitse kuitenkaan esitellä täällä.

Lamppuna katossa tykätty Vitan Artisokka (Vita Silva Mini), jonka ihan ite kasasin, siinäkin oli kyllä yksi rupeama. Siitä ja ohjeista täällä

Hei huikkaa, jos olet ahteriasi istuttanut Hayn pinnatuoleissa ja vaikket olisikaan, niin aina voi käydä jotain huutelemassa tuossa kommenttilaatikolla. 

Ja mä en tänään treenannut muualla kuin SnadiStadissa. Heitin voltin. Kirjaimellisesti. 


 

Suosikit