perjantai 24. huhtikuuta 2015

Gugguu pesuvinkki

Tiedostavana vanhempana olen seurannut kiivasta keskustelua eri foorumeissa Gugguun tämän kevään nude värimuutoksista pesun jälkeen. Monen yllätykseksi koneeseen on mennyt nuden värinen lahje tms., mutta koneesta on pesun jälkeen palannutkin nuden sijaan beige lahje. Ei tykkää.

Olen pyöräytellyt silmiäni näille FB-keskusteluille, joissa hyperventiloidaan, kun lapsi on leikkinyt ja vaatteelle on mennyt jotain kauheaa, kuten banaania ja sitten kiroillaan, kun on acerit ja vähintäänkin koko elämä piloilla. Sitten se, että oikeasti postaillaan kuvia erilaisista pesuaineista erisanista arieliin, että millä nää Gugguut nyt uskaltaa sitten pestä! 

Olen sitä mieltä, että laadukkaat vaatteet saa pestä ihan just sillä perussertollaan, millä on tavannut pestä siihen astisen pyykkinsä, mutta koska satuin pesemään  eskarilaisen RIM-leggarit sekalaisessa vaaleahkossa pyykkikoneellisessa pesupähkinöillä *) ja väri pysyi enemmän nudena, kuin minään muuna, niin jaettakoon tämä vinkkaus täällä. Kohta markkinoilla on taatusti Gugguu-pesupähkinöitä - ja minua saa sitten kiittää, kun kauppa käy kuin häkä.

Täytyy myöntää, että hiukan yllätyin, kun Lapsimessuilla Gugguun kassalla minulle kerrottiin, että odotettavissa on, ettei nude pysy nudena. Järkevä olisi jättänyt leggarit niille sijoilleen, Gugguu-lahkolainen ei, joten nuden pysyminen nudena olikin mukava yllätys. 

Muista lahjakorttiarvonta täällä, voit käyttää voiton vaikka... Gugguuseen!


 *) sis. mainoslinkki


5 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Osallistun kolmella arvalla, sillä omaa blogia ei ole (ainakaan aktiivisena.

Kiitos pesuvinkistä! Meidän nude tulppanihame ja body selvisivät pesusta nestemäisellä Ecover Zerolla. Ehkä investoin seuraavaksi pesupähkinöihin!

Ja Harakanpesästä ottaisin meille nämä:http://www.harakanpesashop.fi/papu-turkoosit-polvipaikkaleggingsit-p-1307.html

Ja tietysti koko perheelle matsäävät leggarit :) Tohon vielä joku kiva yläosa...

Riikka kirjoitti...

Helena, kiitos - arvonta on toisessa linkissä! Käyn siirtämässä sinut sinne, niin olet mukana!

Kati (Ei ihan vielä) kirjoitti...

Mua on houkuttanut kokeilla pitkään pesupähkinöitä -ei vain Gugguille vaan ihan muutenkin. Olen vain niin hitaasti lämpiävä tämänkin asian suhteen, etten ole uskaltanut kokeilla. Värit pysyy, mutta lähteekö niillä tahrat oikeasti kunnolla? Sopivatko ulkovaatteiden pesuun? Tuleeko puhdasta?

Riikka kirjoitti...

Kati, meidän lasten vaatteita pestään aivan liian usein, siis yhden käyttökerran jälkeen, eivätkä ne usein ole kovin likaisia, joten puhdasta on tullut. Muistelisin, että joku olisi sanonut, että tiukimmat tahrat eivät lähtisi pelkillä pesupähkinöillä, mutta ne kannattaa käsitellä sappisaippualla ennen pesua. Mä en ole tainnut ulkovaatteita pestä pesupähkinöillä vielä. Voisin kyllä laittaa nyt loput topat pyörimään ja kertoa lähtikö puhtaaksi. Ovat nimittäin likaisia. :)

Kati (Ei ihan vielä) kirjoitti...

Sama juttu, vaate pyörii koneessa yhden käyttökerran jälkeen, koska en halua säilytellä puolipitoisia ja toisaalta ei viitsi montaa päivää pitää samaa vaatetta :D PEsupähkinöitä täytyy siis kokeilla. Alkanut ahdistaa tämä kemikaalimäärä tässä ympärillä :/