Energiaa elämänpuustaVettä sataa. Uni oli levollista, olo on silti kankea. Tai ehkä se johtuu juuri siitä syystä. Nykyään tuntuu, jos antaa itselleen luvan levätä, vallalla ollut stressi ja kiire hyökyy päälle ja olo on kuin olisi joutunut sen klisheisen jyrän alle. Ei mahda minkään, näin se on. 

Iällähän ei ole mitään tekemästä tämän kankeuden kanssa, mutta varmasti sillä, että vain huono omatuntoni käy jumpassa, koska muu kroppa ei just nyt ehdi eikä jaksa, vaikka tiedän, että juuri liikunnasta energia tuplaantuisi. Ihan pian, lupaan, kunhan pahin työsuma helpottaa. Energiaa tankkaan siihen saakka purkista, joka pelkällä kauneudellaan nostaa energiatasoja. 

Sain eräässä Ruohonjuuren pussukassa Adunan Baobab-jauheen, joka maistuu hyvältä. Monet superfood-seokset tuoksuvat ja maistuvat usein ihan karmeilta - sori nyt vaan, mutta tätä käytän ilman minkäänlaisia nyrpistyksiä. Maku on ananasmainen, raikas. Tätä afrikkalaisten elämän puuksi kutsumaa jauhetta kannattaa sujauttaa puuroon, jugurttiinsa tai vaikka suoraan suuhunsa, koska siinä sanotaan olevan  enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinissa, enemmän rautaa kuin punaisessa lihassa, enemmän kalsiumia ja magnesiumia kuin pinaatissa ja enemmän kalsiumia kuin maidossa. Ei hullumpaa.

Kunhan Baobab kicks in ja tämä kanki tästä vähän oikenee, suuntaan ulos sateeseen, joka on muuten ihan paras sää hengata Kaapelilla Luonnonkaunis -messuilla. Olen liikkeellä joko yksin, kaksin tai kolmisin. Nähdäänkö siellä?

P.S. Hei muistakaa myös 
Harakanpesä Shopin  
lahjakorttiarvonta  
joka päättyy tänään.  

Suosikit