RMS Beauty - Täydellinen "Un" Cover-up
Meikkiterkkuja moi! 

Olen jo pidemmän aikaa intoillut uudesta sarjasta ja nyt itsekin vihdoin käyttänyt muutaman viikon ajan amerikkalaisen RMS Beautyn*) nopeasti suuren suosion saavuttanutta "Un" Cover-up -peite-/meikkivoidetta, Lip2Cheek huuli-poskipunakomboa ja Eye Polishia. Keskityn tänään tuohon itselleni todelliseen löytöön "Un" Cover-upiin ja kerron muista tuotteista myöhemmin. Pari aamua sitten koettu hätätila, kun en heti paikallistanut meikkivoiderasiaa, paljasti minulle, että olen vihdoin löytänyt iholleni täydellisesti sopivan meikkivoiteen. Tästä tuotteesta täytyykin täysin ansaitusti lausua muutama ylistävä rivi. 

Nämä vinkit välitän eteenpäin ilomielin, sillä käsissäni on luonnonkosmetiikan yksi monista aarteista. RMS Beautyn luoja Rose-Marie Swift on maailmalle kuin Raili Hulkkonen on meille suomalaisille. Meikkitaitelija isolla M:llä, joka on kaunistanut muun muassa Giselen ja Miranda Kerrin - ja monet muut. 

Sarjan filosofiasta ei voi olla mainitsematta, että sen idea on hoitaa ihoa, ei vain korjata sitä tilapäisesti erinäisillä kemikaalitaikatempuilla. Sarja saikin alkunsa, kun Rose-Marie sairastui vakavasti joitakin vuosia sitten. Lääkäri tiedusteli häneltä työskentelikö hän kenties kosmetiikkateollisuudessa, sillä hänen kehostaan löytyi suuria pitoisuuksia raskasmetalleja ja muita kemikaaleja. Tämä antoi sysäyksen ryhtyä viemään eteenpäin sanomaa turvallisesta kosmetiikasta ja sen käytöstä.

RMS Beautyn tuotteista ei löydy haitallisia kemikaaleja, synteettisiä säilöntäaineita tai geneettisesti muunneltuja ainesosia. "Un" Cover-up sisältää ainoastaan seuraavat ainesosat: kookos-, risiini- ja jojobaöljy, mehiläisvaha, kaakaovoi, rosmariini, tocopherol on luontaista D-vitamiinia, titanium dioxide puolestaan valkoista pigmenttiä ja iron oxides ovat raudan oksideja, jotka ovat luonnon omia väripigmenttejä. Tykkään! 

 


Tuotteiden tarkoitus on korostaa ihon luonnollista hehkua ja kauneutta kuin peittää sitä kemikaalikerroksen ja paksun maskin alle. Allekirjoittaneen luonnollinen hehku on monena aamuna jossain piilossa, mutta kun sipaisen päivävoiteen alle ja levitän "Un" Cover-upia sormin kasvoille, jolloin sen tärkein ainesosa kookosöljy aktivoituu sormien lämmöstä ja koostumus levittyy iholle sulavasti - et voilà! Se todellakin tasoittaa oman ihonvärin peittäen punaisuuden ja antaen sille lupaamaansa luonnollista hehkua

Hehkua voi lisätä korostamalla kulmaluita, amorinkaarta, poskipäitä tai mitä nyt haluaakaan vielä erikseen korostaa niille suunnatulla omalla valovoiteella Living Luminizerilla, joka on kuukauden tuotteena täällä. Itselläni ei ole vielä kokemusta tästä tuotteesta, mutta kesää kohti mentäessä uskon, että valot napsautetaan päälle myös näihin poskipäihin. 

"Un" Cover-upia saa Sisters Beauty Shopista kolmea eri sävyä täältä. Itselläni ja varmasti monelle suomalaiselle iholle sopii sävy 11. Olen suunnittelut ihon päivetyttyä hankkivani myös sävyn 22, jota voi tarvittaessa sekoittaa vaaleamman 11 kanssa. Nerokasta! Itse en käytä puuteria voiteen päällä, koska pidän sen kuulaammasta ominaisuudesta, mutta rasvaisemman ihon omaava voi supsauttaa voiteen päälle hiukan puuteria halutessaan. 

Olen syystäkin innoissani "Un" Cover-upista, sillä en ole juurikaan voinut käyttää meikki- tai BB-/CC-voiteita, koska etenkin nenänpielistä alkaa iho heti hilseilemään, eikä käyttämäni värivoiteet ole jostain syystä kestäneet työstämistä. Voide pian levittämisen jälkeen usein silppuuntuu poskille ja tästä johtuen olen joutunut pesemään sen pois. Vaan onneksi näin ei enää! #mesohappy
RMS Beautysta riittää vielä paljon kerrottavaa ja jatkan sitä tarkastellessani Lip2Cheek ja Eye Polisihia, mutta tähän kohtaa on mainittava vielä yksi onnentunteita aiheuttava asia: RMS Beautyn meikkien sanotaan näyttävän ikääntyvällä iholla - aina vain paremmalta! Wohoo, who's the lucky girl! Sen nimittäin takaa tuotteiden sisältämä ihmeellinen, luonnollinen kookosöljy, jonka antibakteerinen ominaisuus hoitaa ihoa. Allekirjoitan täysin tämän väittämän. Hehkutin tuotteita myös töissä, kun työkaverini kertoi katselleensa kaunista ihoani, eräässä kokouksessa - ai-miten-niin-tylsä-kokous - tshih! Vaan arvatkaas,  kenellä toisella on myös kaunis iho seuraavassa kokouksessa! ;) #äitilovesRMSBeauty*) Blogiyhteistyö, tuotteet saatu.

Suosikit