maanantai 2. helmikuuta 2015

It's Berlin beibi!


Achtung!

Perhelomaa pukkaa parin viikon päästä Berliinissä. Hotelli on ihan kaupungin ytimessä, jonka allekirjoittaneelle määrittelivät tavaratalo KaDeWe, Berlin Zoo ja Tiffany & Co. Tsihihihi!

Matkalla viivytään kolme vuorokautta. Mikäli olet Berliinin kävijä ja haluat vinkata, mitä kannattaisi kolme- ja kuusivuotiaiden kanssa nähdä ja kokea Berliinissä, niin huikkaa tänne!

Danke Schön!
 

5 kommenttia:

Kati kirjoitti...

KaDeWen leluosasto ja iskän Visa vinkumaan :) On siellä toki isällekin esim. autojen pienoismalleja huokeaan 500-1000€ hintaan, jos sellaisista on kiinnostunut :D Ei vaan, eläintarhassa kannattaa käydä, siellä näkee sellaisia eläimiä, joita Korkeasaaressa ei ole.

Jennijee kirjoitti...

Oi ihanaa! Mahtavaa reissua!

Riikka kirjoitti...

Kati, kiitos. KaDeWeen saattaa äiti livahtaa yksinkin ja koska lapset on mukana, olemme tosiaan menossa sinne eläintarhaan.

Tv-torni jää varmaankin väliin tai ainakin sinne kapuaminen. Muuten Itäinen Berliini, vähintäänkin East Side Galleryn verran, tulisi tsekata.

Chillillä otteella, mutta kiva kuitenkin olisi vähän turistella.


Jennijee, no on kivaa. Reissu tulee niin hektiseen työjaksoon, että saapa nähdä, miten iisiä lomailu on, mutta loma kun loma. :)

Tiia K kirjoitti...

Oi jee mahtavaa1 Upeaa reissua, Berlinissä on kuulemma kaikkea aivan mahtavaa, hyvää ruokaa, kulttuuria ja ihania sisustuskauppoja. <3

Riikka kirjoitti...

Tiia, kiitos. Olen myös ymmärtänyt, että Berliini on THE kohde. ;)