Lauantaiaamun ajatelmia ja synttärionnittelut eräälle ihanalle!

Paljon onnea, paljon onnea vaan tätin ihanalle tytölle tänään juhlapäivänä!


Yhtäkkiä onkin lauantai ja tänään juhlii synttäreitään tätin ihana tyttö, paljon onnea vaan!

Kulunut viikko on ollut nopea, kun työpäiviä kertyi itselle alkuviikkoon ja loppuviikkoon - vain yhdet molempiin päihin. Kuopuksen yskä lämpöineen piti meitä kotona viikolla ja esikoinenkin lintsasi eskarista. Yritän varastaa näitä vähän niinkuin ylimääräisiä yhteisiä hetkiä tyttöjen kanssa silloin kun se on mahdollista, kuten nyt oli, vaikka sairastaminen ei olekaan yhtään kivaa. Mieleen on vähitellen hiipinyt ajatus, että kun koulu alkaa, niin se sitoo meidät arkeen eri tavalla. Tiukemmin. Kotipäiviä ei pidetä ilman syytä ja ilman open lupaa.

Odotan myös jo ensi viikonloppua! Saamme mukavaa seuraa ja juhlimme tänään synttäreitään viettävää sekä muuten vaan ollaan yhdessä tärkeiden tyyppien kanssa. Se vaan on parasta! 

Sitten seuraakin perheloma Berliinin. En osaa odottaa matkalta oikeastaan muuta kuin yhdessä oloa ja hotellielämää. Kotona on aina jotain mitä pitäisi tehdä. Nytkin odotan inspiraatiota, missä kohtaa aloitan pyyhkimään seinää. Terve. Jospa se inspis sieltä kohta iskisi, kunhan kirjoitan ensin tämän.

Eletään kuitenkin ensin tämä viikonloppu ja nautitaan vaikka siitä seinän pyyhkimisestä, koska se on sen jälkeen hohtavan puhdas. Yhtään ei edes harmita, vaikka olin ajatellut paneutua tuoreimpaan naistenlehteen, mutta koska kolmevuotias oksensi illalla ko. lehden päälle, niin sekin aika on säästöä johonkin muuhun. Think positive, eh!

Ihanaa viikonloppua, se on ihan alussa vasta!
 

Suosikit