Kevät tuli - Pico-sovituskuvia

Stailaus: Kolmevuotiaan toiveita noudatettiin. Frozen-huivi ja mustat saappaat. Takkia ei vaan meinannut kelpuuttaa kokeiluun, kuten ilmekin sen todistaa: Men nej mamma, härregud, vad håller du på med?


No niin kevät on täällä! Se tuli tänään lähikauppaan, kun kusti oli polkaissut SS15 Picon*) sinne. Takki on korallinvärinen, ei yhtään vaaleanpunainen, jos joku sellaista odotti - kuten minä.


Luotettavat hihaspeksit, eh?

Lähes kolme- ja puolivuotiaalla on pituutta tasan metri, jos muumiseinämittariin on luottaminen. Pico on kokoa 104/110 cm. Just passeli, sanois lapsi ja äiti. Hihat eivät ole reilut, niissä ei ole resorin kääntövaraa, takki on sopivan pituinen. Takin alla on muistaakseni college-paita. 


"Ja hymyä!"

Tällä fiilistellään kevät, kesä ja syksy. Miinustetaan kesä, koska se tulee olemaan niin helteinen, ettei takkeja tarvita. Tämä yksilö on varmastikin FB Mini Rodini -kirpparilla saatavilla vuoden päästä, sikäli tuo kaunis koralli ei ole muuttanut kovasti väriään käytössä tai tullut muuten kaltoin kohdelluksi.

Nyt odotellaan sitten jokunen kuukausi. Tänään nimittäin satoi Helsingissäkin ihan kunnolla lunta. Nyt pakkasta, kiitos että päästään pulkkamäkeenkin!*) mainoslinkki


Suosikit