torstai 5. helmikuuta 2015

Kevät tuli - Pico-sovituskuvia

Stailaus: Kolmevuotiaan toiveita noudatettiin. Frozen-huivi ja mustat saappaat. Takkia ei vaan meinannut kelpuuttaa kokeiluun, kuten ilmekin sen todistaa: Men nej mamma, härregud, vad håller du på med?


No niin kevät on täällä! Se tuli tänään lähikauppaan, kun kusti oli polkaissut SS15 Picon*) sinne. Takki on korallinvärinen, ei yhtään vaaleanpunainen, jos joku sellaista odotti - kuten minä.


Luotettavat hihaspeksit, eh?

Lähes kolme- ja puolivuotiaalla on pituutta tasan metri, jos muumiseinämittariin on luottaminen. Pico on kokoa 104/110 cm. Just passeli, sanois lapsi ja äiti. Hihat eivät ole reilut, niissä ei ole resorin kääntövaraa, takki on sopivan pituinen. Takin alla on muistaakseni college-paita. 


"Ja hymyä!"

Tällä fiilistellään kevät, kesä ja syksy. Miinustetaan kesä, koska se tulee olemaan niin helteinen, ettei takkeja tarvita. Tämä yksilö on varmastikin FB Mini Rodini -kirpparilla saatavilla vuoden päästä, sikäli tuo kaunis koralli ei ole muuttanut kovasti väriään käytössä tai tullut muuten kaltoin kohdelluksi.

Nyt odotellaan sitten jokunen kuukausi. Tänään nimittäin satoi Helsingissäkin ihan kunnolla lunta. Nyt pakkasta, kiitos että päästään pulkkamäkeenkin!*) mainoslinkki


5 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Ihania kuvia! Hurmaava malli. Kaunis sävy tämän kevään Picossa.

Riikka kirjoitti...

Kiitos Kaisa!

titti kirjoitti...

En ole aiemmin innostunut Picoista, mutta tänä keväänä tykästyin vaikken ole vielä livenä nähnytkään. Tosi kaunis tämä tyttöjen takki ja ihana mallityttö :)!

Meillä on ainakin pienemmälle tulossa musta pico, toivottavasti ei ole hurjan iso.

titti kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Riikka kirjoitti...

Titti, kiitos. Takki on minusta kiva, se on vähän sellainen parkamainen, pitää tuulta, mutta ei ole raskas. Picoissa on tuo mitoitus ilmeisesti nyt niin, että hihat eivät ole pitkiä, mutta jos on reilu koko, se näkyy sitten helmassa. Ja kiitos mallityttökommentista. <3