Parit vinkit juhannuksen viettoon

Fleecetakissa juhannuksena - ei paljoo naurata! 

Hei siinä odotellessa kelien lämpenemistä voi hyvin viettää aikaansa alekaupoissa. Illaks kirkastuu (ainakin putelit kihkih!), usko pois! Siis voi jee, mitkä ilmat! Me korkattiin aleostokset eilen PoPista ja Marimekosta. Ja hei tuota kuvan Fredriksonin raitalätsää näytti olevan saatavilla vielä ainakin Ratkiriemussa. Ihan paras kesälätsä on ollut!

Mukaan Marimekosta tarttui vain pienemmälle t-paita ja leggarit - johtuen siitä, ettei isoja kokoja enää valmisteta. Käsittämätön linjaus, mutta en pui sitä tässä sen pidemmälle. PoPista mukaan tarttui kuopukselle windfleecetakki, kun näitä on vuosi toisensa jälkeen joka paikassa kehuttu, joten kuinka voisin jättää hankkimatta. PoPin tämän vuotiset vk-vaatteet jäävät roikkumaan rekkeihin, niin paljon on niistä - etenkin takeista - kuulunut valitusta. Meiltä löytyykin onneksemme edellisvuosien ns. hyvää kamaa. Nyt oli aleprossat 30% ja kantistilillä oli ylläriviitonen odottamassa, niin ei jäänyt paha hinta takille. Suomen kelit huomioiden on sellainen all-year-round -takki. Brrrrr.

Itselläni listalla:
- silmälasit

Tämän hankinnan tehtyä voisikin hyvin pidättäytyä muista ostoksista, mutta kannattaa ne alet vähintäänkin tsekata. Sivupalkista voit valita kaupan: Stockalla ja Babyshopissa on jo isotkoht alet sekä Gugguuta ja Papun Nappikaupunkia on alehintaan Harakanpesä Shopissa.

Joko oot tehnyt hyviä alelöytöjä?

Nyt minä laitan midsommarfiilikset säästä huolimatta täpöille - nyt se sitten jo sataakin -  ja alan keittää uusia perunoita kesäkattilassa, laitan grilliin maissia ja halloumia, nostan savulohen ja mansikat pöytään ja suatanpa sihhauttoo siiturinkin auki. Valkkarinkin laitoin hämäykseksi jääkaappiin. Ties vaikka se naksahtaa auki. Ei tiedä tästä juhannuksesta, mihin kääntyy. Tshih!

Iloa ihanaiset!

Suosikit