tiistai 17. kesäkuuta 2014

Jäätelöö!Ulkona olevasta säätilasta en suostu mainitsemaan mitään. Korkeintaan sen, että hiukan pyöräytin silmiäni, kun lapset toivoivat kaupasta jäätelöä! Se taitaa olla niitä herkkuja, joiden kulutusta ei lämpötilat säätele.

Hehkutan aika ajoin kotimaista designia ja käsityötä, on se Papu tai Lumoan, nyt on vuorossa kotimainen lähijäätelö, joka valmistetaan käsityönä Heikin, Ilkan ja Saulin toimesta. On vaan ihan pakko vinkata, jos et ole aiemmin maistanut 3kaverin jäätelöitä, niin älä kulje ohitse, jos jossain oranssin purkin paikallistat.

On mukava ajatus, että kotona herkuttelemamme jäätelö on saatettu valmistaa samana päivänä helsinkiläisellä jätskitehtaalla. Jätskin maito ja kerma on noudettu kotimaisilta tiloilta. Marjat on poimittu kotimaan metsistä tai kotimaisilta marjatiloilta. Tykkään, tykkään!

Oma lähikauppamme on näillä varustettu ja koko perheen suosikki on vanilja&mansikka, äiti tykkää mustikkapiirakan makuisesta mustikka&kardemummasta, ja tänään silmäni osui uutuuteen, joka on ehkä haettava juhannuksen juhlahumuun - villasukissa nautittavaksi.


kuva: 3kaverin jäätelö


Hauskaa juhannuksen odotusta!
Muista villavaatteet!
 

Ei kommentteja: