lauantai 8. maaliskuuta 2014

Gugguun jumpsuit esittelyssä ja -20% alekoodi!


Illalla oli girls' night out ja tänään pirteä piipahdus kuopuksen kanssa Harakanpesä Shopissa*) aikomuksenani lunastaa se paljon puhuttu Papun Nappikaupunkipaita. Kuopus tunnisti heti paitansa Harakanpesän rekillä, ja se ostopäätös ei kestänyt kauan. Mukaan lähti kylläkin myös muuta kivaa.  

Olin jo hetken ehtinyt haaveilla kevään uusista Gugguun collareista, ja hankinta oli perusteltu ihan silläkin, kun kuopus ei tällä hetkellä leggareista juurikaan perusta. Ne kiristää. Kuinka ollakaan Gugguun jumpsuit olikin just niin kiva, ettei sitä voinut mitenkään jättää Harakanpesän oksalle. Lapsi valitsi vihreän keltaisella vetskarilla. Hyvä valinta, lapsi

Lähes 2,5 -vuotiaallamme on jumpsuitista koko 104 cm, eikä sen tarvitse olla yhtään sen pienempi, jotta haara ei ala heti kirraamaan. Normaalisti sisävaatteissa tytön koko on 92/98 cm. Hihojen resorin saa käännettyä kerran ilman, että hihasta tulee sellainen paksutönkkö. Tämä ilahduttaa, sillä se lisää käyttöikää

Jumppis pääsi heti käyttöön, ja se tuntuu olevan helppo päälle puettava - kuin myös riisuttava. Lapsi on niin viisas, että riisui haalarin aivan itseohjautuneesti ennen ruokapöytään parkkeerausta. Mistä lie tämän siisteysgeeni tullut, ei äidiltään, veikkaan niin. Hihi.

Summa summarum: Gugguun jumpsuit on paksumpaa, hyvälaatuista collaria. Äiti tykkää! Lingotaan koneessa ja kerrotaan kokemuksia myös sen jälkeen, mutta vahva luotto laatuun on. Nyt kesää kohti tämä on mukava päiväkoti- ja sisävaate, kesällä menee ulkona viileämmillä keleillä. There. Näin on hankinnat taas viisaasti perusteltu. Yksi lisäperustelu vielä vinkiksi on vielä huomisen (9.3. saakka) voimassaoleva -20% alekoodi ("ANTAKEEARMOO") normaalihintaisiin tuotteisiin Harakanpesä ShopiinAstu sisään tästä.

Niin ja hei! Mukavaa Naistenpäivän iltaa! Tuliko kukkia, kuplivaa, suklaata? Mies ei meillä ilmiselsti osunut mihinkään rautatieaseman kulmille ilmaisten ruusujen kohdille, kuten aikaisempina vuosina, jolloin olen ruusun saanut. Perskutin viikonloppuun osui tämä Suuri juhlapäivä. Hih! 

*) blogiyhteistyö

7 kommenttia:

Oi mutsi mutsi kirjoitti...

vaikuttaa kyllä hyvälaatuisille, mutta suoraan sanottuna noiden gugguun vaatteiden hinta on KÄSITTÄMÄTÖN. 85 euroa collegehaalarista? Never ever. Mä kyllä satsaan laatuun, suomalaisuuteen, tyyliinkin....mutta tiedän kyllä useita merkkejä joilla luomupuuvillaa, vastuullista tuotantoa ym saa silti sellaisella hinnalla ettei vaatteet ole vain harvojen ja valittujen etuoikeus.

Anteeksi avautuminen! Oon vaan vähän kyllästynyt tällaisiin eliittimerkkeihin. Jos olis vaikka 3 lasta niin ehkä raaskisin ostaa ja kierrättää mutta yhdelle, no fucking way :D

Taikinanaama kirjoitti...

Mulla on se kolme lasta ja mä en maksais kun siitä kusisesta camohaalarista 85€, ja sitäkään mä en ikinä saa!!!!!!!

Ja niin siis noi Gugguut. Ihan ok kai :)!

Riikka kirjoitti...

Elsa, kiitos avautumisesta. On se ovh kova, mutta silloinhan niitä alekoodeja kyttäileekin, ja "säästö" on sitä suurempaa. :)

Itse perustelen kalliimpia hankintoja sillä laatuaspektilla, joka korreloi suoraan kierrätys-/jälleenmyyntiarvon kanssa. Saan laadukkaat brändit (ja Mini Rodinit - hahah!) uusiin koteihin ihan kohtuulliseen hintaan verrattuna halpaan, ketjukamaan, joka jää myymättä, ja joka ei sitten ole siellä päinkään esim. eettisyyttä tarkasteltaessa. Ja kyllä, on varmasti kotimaista, luomupuuvillaa, edullisempaa, whatnot, mutta se on nyt tässä vähän sama, kun kaverilla oli Barbie ja mulla Cindy. Tavallaan sama, mutta ei sit yhtään. Etkö yhtään muka sekoa Gugguusta?

Riikka kirjoitti...

Taikinanaama: Hahhah! Mä en voi sietää sitä maastohaalaria! Lohdutukseksi: se tuskin teidän kaikki lapset kestäisi kiertää, ja jos näin kävisikin, niin olisit jo havahtunut kolmannen kohdalla, että wtf. ;)


Anonyymi kirjoitti...

Gugguu vaikuttaa laadukkaalta ja vaatteiden mallit on tosi kivoja. Ajattelinkin ostaa kokeeksi, mutta en saanut alekoodia toimimaan. Myöhästyinkö, vai onko koodissa jokin vialla?

Riikka kirjoitti...

Hei koodin pitäisi kyllä toimia vielä! Kokeile isoilla kirjaimilla koko koodi: ANTAKEEARMOO. Jos ei toimi, laita postia Harakanpesä Shopiin, saat varmastikin alen sitäkin kautta.

Ä.Hupulainen kirjoitti...

Että on hieno jumppis!