An mun kaikki kestää

kuva

Anoppilassa edelleen. Täällä syödään ihan koko ajan, niin alkaa olla aika jo haalia kamoja kassiin, ja suunnata kohti tyhjää jääkaappia. Ihan mahtavaa matkata Valtion Rautateillä Joulupukin tuoman saalin kera.Viisivuotias sai pukilta oman tabletin, joten hänen matkansa taittuu takuulla vaivatta. 

Tabletista tulikin mieleen, miten sitä on ihailtu kysellen silmät lautasen kokoisena viisivuotiaalta, että onko sulla ihan oikea aipädi? Lapsi on vastannut ihmettelijöille, että "Se on tabletti." Ei vaikutusta. Ihmettely jatkuu: on ollut meininki hommata tuommonen aipädi, kun se on niin näppärä... Aipädi? ATK? WTF?

Ai että, oikeesti kyllä tuntee välillä olevansa laatikon terävin veitsi, kun tiedostaa, ettei aipädi ole ihan sama kuin joku Lenovon hittitabletti. Pidetään ne termit kuitenkin selvinä, ookoo? Prisman muovikengät ei ole Crocsit, vaikka ne identtiset kopiot, ja ihan yhtä karmeat ovatkin. En to-del-la-kaan pidä itseäni minään atk-nerona, mutta sen tiedän varmaksi, etten osaisi edes käyttää aipädiä, niin kyllä se vaan eri juttu on kuin joku Android-tabletti (jota muuten osaan käyttää #suurisaavutus#). Käytän myös ATK-termiä erittäin mieluusti, ihan sillä, koska se saa minut aina hyvälle tuulelle. #halvathuvit# Huomaathan myös edistynyttä hashtagien käyttöä. Hah! Äläkä vaan sano, ettei niitä noin käytetä. Se ei kuulu tähän tarinaan.

Piti ihan avautua täällä anoppilassa laajemmallekin joukolle sukulaisia, joissa on vähän sitä verta, joka hakkaa sitä entteriä, vaikka tiimilasi kertoo, että homma on kesken. Ei tää lataa. Tää on ihan sekasin tämä kone. Multa jotenkin menee hermo tämmöiseen. Huokaisin näille porukoille kannustavaan sävyyn, että "Kyllä se vaan niin on, että nyt jokaiselle älypuhelimet käteen ja nettikauppaan shoppaamaan, muuten ei tässä maailmassa selviä." Olisi tämän kannustavan miniän kannattanut olla vähän selvempisanainen, sillä eräs kehotukseni  kuullut henkilö (ei muuten ollut anoppi) totesi käyneensä ennen joulua shoppailemassa, muttei ostanut mitään. I rest my case. 


Suosikit