maanantai 28. tammikuuta 2019

Makkarin uusi yöpöytä ja kutsu Lundian vintage-tuunausiltaan 7.2.!


* yhteistyö

Kodin sisustusasiat etenevät. Makkariin hankittiin ensin sänky, sittemmin sinne on tullut matto ja nyt yöpöytä. 

Inspis yöpöytään tuli pohtiessani eri ratkaisuja. En oikein lämmennyt perinteisille pöytä-laatikkoratkaisuille ja yksittäistä tuolia tai penkkiä toimittamaan yöpöydän virkaa en halunnut hankkia. Ajatus Lundian System -laatikoista yöpöytänä lähti viikonloppusiivoilua touhutessani. Nostin nyt isommat laatikot kirjahyllystä kokeeksi sängyn viereen ja kas, nehän ovat kuin tehty (myös) yöpöydäksi! Arvoin yhden System-laatikon blogissa aikaisemmin täällä.
Olen enemmän kuin tyytyväinen tähän oivalliseen tuunausideaani!  Tykkään ratkaisusta ihan hirmuisesti. Se on tilaan sopiva, ei liian massiivinen toimiakseen kuitenkin yöpöytänä ja säilytysratkaisuna.

Ammattilaisten tuunausideoita on pian jaossa Lanternan Lundian myymälän vintage-illassa 7.2. klo 18-20. Alla tietoa tapahtumasta ja ilmoittautumislinkki.   


Kuva: Lundia

Illan aikana tapahtumaan osallistujat pääsevät kuulemaan ja näkemään Tikkurilan maalilinjan asiantuntijan vinkit lundioiden tuunaukseen. Myymälässä on myös esillä kokonaisuuksia, joissa on yhdistelty uusia ja vanhoja osia. Bloggari ja kokki Hanna G tarjoilee illan aikana pieniä suolaisia makupaloja.  

Kaikille osallistujille mukaan goodie bag. 

Sitovat ilmoittautumiset linkin kautta, viimeinen ilmoittautumispäivä 4.2.

Yhteistyössä Tikkurila, Avotakka ja Hanna G.

Toivottavasti nähdään Lanternassa, 
tulethan moikkaamaan, 
se olisi ihanaa!

Ei kommentteja: