Keski-ikäisen kuulumisia

Nainen, neljäkymmentä, Jofa päässä (t-paita on sentään Acne).  On mulla Pelagokin siinä vieressä

Morjens!

Nappasin tänään turistiselfien. Siinä sitä ollaan kuvassa ihan omana itsenään. Tosin ihan bränikät aviatorit silmillä. Silmissä on jotain muutakin. Kävin uusimassa piilarireseptiä, koska huomasin huitaisevani ärsyyntyneenä kädelläni, jos minulle ojennettiin jotain lukuetäisyydelle. Jouduin ottamaan kännykkäkuvan Kallion Sandron menusta ja zoomaamaan tilattavat safkat, koska en nähnyt lukea listaa. Tarjoilija oli kuolla nauruun. #mummo #mikäkakaratarjoilija

Long story short. Ray-Banien alla on yksi kappale monitehopiilolinsseja. Syvä hiljaisuus ja järkytys.

Mo-ni-te-ho-pii-lo-lins-si siis. 

Piti preferoida haluaako nähdä lähelle vai kauas. Hahhah! Ei kun oikeasti, vain toisessa silmässä on tämä vanhuutta huutava monitehopiilari, koska piti optimoida, että näkisi sekä kauas että lähelle. Tiedoksenne, että monitehopiilarilla ei voi korjata hajataittoa, joten jos sellainenkin näkövamma on, niin siihen sitten on oma linssinsä.  Varjele.

Olen kirjoitellut viime aikoina mm. vaivasenluusta ja nyt ikänäköhaasteista. Tämän blogin nimen voisi ehkä muuttaa. Miten olisi: Mummon muminoita. Hampaitakin on viime aikoina hoidettu ja turbulenssin sijaan jännittääkin nykyään, että räjähtääkö hammas lentomatkalla, koska tämäkin on tänä keväänä nähty. Huhhuh.

Kohti valoa, vai miten se menikään. ;)
    

 

Suosikit