Hurmaavat pionit - myös ihonhoidossa // Mádaran SOS HydrationOo, pionit! Niin mun suosikkikukkia! Ostin heti kesäloman kunniaksi kimpun näitä kaunottaria, enkä malta olla nuuskimatta niiden kesäistä, iiiihanaaaa tuoksua. 

Sain jo keväällä Luonnonkaunis-messujen goodybagissa maistiaisiksi uudistuneen Mádaran SOS-tehovoiteen, jonka kauniiseen designiin jo itsessään ihastuin. Minulla on ollut SOS-voide aiemminkin käytössä ja tiedän sen olevan oikein pätevä tuote, meikkikaapista aina (no okei, useimmiten) löytyvä klassinen hoitovoide. Vaikka SOS Hydra Recharge Cream onkin ns. erikoisvoide hoitavilta ominaisuuksiltaan, se ei ole koostumukseltaan mitenkään paksua, vaan se levittyy ja imeytyy iholle vaivatta. 

Hei ja muuten, melko yleisenä käsityksenä on, että Mádaran tuotteet olisivat voimakkaan yrttisen tuoksuisia, mutta SOS-sarjassa tuoksu ei tosiaan ole yrttinen, vaan vienon ylellinen on mun oma tuoksutulkinta, ei millään tavoin voimakas. Yrttisen tuoksun tulkinnan laittaisin itse Mádaran perusdödölle ja joillekin sarjan yksittäisille tuotteille. Tätä tuoksukeskustelua käydään ajoittain eri forumeissa.Hydra Recharge Cream on suunniteltu pääasiassa stressaantuneelle ja kuivalle iholle ja ennen kesälomalle jäämistä monet pinnistelevätkin työmaalla siihen malliin, että ihokin on kovilla. On ns. SOS-tilanne päällä. Mádaran hoitava kosteusvoide onkin täynnä hyvää tekeviä ainesosia, kuten superdupertärkeitä antioksidantteja. Kosteus lukitaan iholle tehokkaasti hyaluronihapolla, pellavansiemenuute tukee hyaluronihappoa suojaamalla kosteuden ennenaikaista haihtumista iholta ja sitten se ehkä kaunein ainesosa: pioni rauhoittaa, uudistaa ja suojelee stressaantunutta ihoa. Oh how lovely!

Olen itse käyttänyt rankimman talvikauden jälkeen päivävoiteena vain seerumia. Mádaran kosteuttava seerumi onkin yksi parhaimmista kokeilemistani seerumeista. Mikäli iho huutaa hoitoa, kannattaa hoitovoiteen joukkoon tipsauttaa muutama tippa seerumia ja käyttää näitä yhdessä. Seerumissa on edellisten ainesosien lisäksi myös nokkosta palauttamassa ihon elinvoimaa. 
Sitten se yksi, joka aiheutti eritoten tyytyväistä hyrinää ja hellää, mutta syväpuhdistustavaa toimintaa kasvoilla. Vihdoin kuorintavoide myös herkälle iholle! Eikä tietystikään sellainen synteettisille kuorintavoiteille ominainen muovirakeilla täytetty raastava voide, vaan Scrub on ihanan pehmeän öljyinen kuorinta, jossa aprikoosin ja kauran öljyt sekä hellävaraisen vahan mikrohelmet do the trick eli epäpuhtaudet kaikkoavat ja tukkeutuneet ihohuokoset avautuvat. Scrub on ihana käyttää, kun sen öljyinen koostumus hierotaan kasvoille, jonka jälkeen lisätään hiukan vettä, vaahdotetaan ja huuhdellaan pois. Ei kiristä yhtään. Tämä on nimensä mukaisesti Oil-to-milk -koostumus. Kuori iho pari kertaa viikossa, mutta don't over do it, ettei iho lähde ylikierroksille.

SOS Hydration-sarjaa on tarjolla nyt tarjoushintaan Ruohonjuuressa. Syväkosteuttava kosteusvoide täällä. Kosteuttava seerumi täällä. Scrub-kuorinta täällä

Muualla saatavilla mm. Hyvinvoinnin tavaratalossa*) (-10% koodilla juhannus16) ja Natural Goods Companyssa*) sekä Joliessa*)(-20% koodilla summersale).


**) Tuotteet saatu testaukseen
*) Sis. mainoslinkkejä.
   
 

Suosikit