Kuin sieniä sateella - Uudistuneet Konjac Sponget


Kaivelin kameran uumenista kuvia ja nämä pesusienet pomppasivat muistuttamaan esittelystä! En ole aiemmin kertonut blogissa näistä sienistä*) ja vaikka Konjac Sponge ei sinänsä ole mikään uusi innovaatio, sienet ovat nyt saaneet suojakseen kauniit pahvipakkaukset. Nämä ihanuudet ovat kivoja antaa lahjaksi vaikka päiväkodin tädille!

Konjac Spongea on sanottu ihmesieneksi sen puhdistukseen tuoman lisäbuustin vuoksi. Eri sienissä on eri vaikuttavat ainesosat, joten valitse omasi ihosi tarpeiden mukaan


 
Konjac-sieni on kääritty kierrätettävään ja biohajoavaan polyolefiinimuoviin, joka suojaa sientä kosteudelta ja epäpuhtauksilta. Ennen käyttöä muovi otetaan pois ja sieni laitetaan veteen pehmenemään noin 10 minuutiksi. Sen jälkeen sieni on käyttökelpoinen ja se pehmenee seuraavilla käyttökerroilla nopeammin veden alla.

Pesusientä ei kannata käyttää joka pesun yhteydessä, sillä sen liiallinen käyttö aktivoi ihoa ylikierroksille - ja seurauksena voi olla näppyjen hyökkäys. Ihoa ei kannata siis ylipuhdistaa. 


Vihreä tee -sieni sopii kaikille ihotyypeille.

Laventeli -sieni puolestaan on herkälle ja kuivalle ihotyypeille. 

Bambuhiili -sieni on sekaiholle ja rasvottuvalle iholle. 
Käytän sientä itse yhdessä meikinpesuaineen kanssa pari-kolme kertaa viikossa. Se on ihanan tuntuinen iholla ja todella syväpuhdistava. Laita sieni roikkumaan käytön jälkeen, että se saa kuivahtaa ennen seuraavaa käyttöä. Vaihda sieni 2-3 kk käytön jälkeen uuteen.

Joko sinä olet Konjac Spongen fani?*) saatu bloginäkyvyyteen

Suosikit